Hollywood10. juli 2014

Efter VM-nederlag: Spritstiv hollandsk kaptajn knalder ind i kajen i Aalborg

Fører af skib fra Holland sejlede med 10 gange den tilladte promille
Robben og de andre hollændere røg i aftes ud af VM
Robben og de andre hollændere røg i aftes ud af VM
 Foto: All Over



Det er ganske naturligt at drukne sorgerne, når ens hold ryger ud af VM i semifinalen, men når man samtidig sejler et pænt stor skib, er det måske knap så smart.

Det er i hvert fald hvad en hollandsk kaptajn kan konkludere efter, at han tidligt i morges knaldede et ifølge nordjyske.dk 84 meter langt skib ind i kajen i Aalborg havn.

Ulykken fandt sted omkring klokken 4.30 torsdag morgen, altså få timer efter at Holland tabte til Argentina i straffesparkskonkurrence efter 120 spændingsløse minutter.

Og ifølge vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg, gik den hollandske skibsfører altså til de våde varer i nattetimerne. Det skriver Ritzau.

- Der var blus på kaptajnen, siger han.

Kaptajnens promille blev målt til 2,0, som altså er 10 gange så meget som de tilladte 0,2. Men det har endnu ikke været muligt for politiet at finde ud af, hvorfor han præcist sejlede ind i kajen.

- Om han er faldet i søvnen, eller hans dømmekraft simpelthen har været for dårlig, det må vi få forklaret af ham, når han blive lidt mere ædru, siger vagtchefen.

LÆS OGSÅ: Han græd og knugede sin pokal, men så gjorde han dette...

LÆS OGSÅ: Vanvittigt! Han gættede 7-1. Se hvad han vandt

Sponsoreret indhold