Reality21. december 2022

Efter retssag: Teitur Skoubo genåbner virksomheden

Teitur Skoubo lukkede sit coaching-firma, efter han blev beskyldt for voldtægt. Efter frikendelsen brygger realitypersonaen nu på at få gang i virksomheden igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kunderne faldt fra i hobetal, da Teitur Skoubo blev sigtet og senere tiltalt for voldtægt. Det var tilsyneladende meget få mennesker, der havde lyst til at blive coachet af en voldtægtsbeskyldt realitystjerne.

Men det er ikke slut med færingens virke som online coach, personlig træner eller kostvejleder.

Det afslører Teitur Skoubo i dagens retssag, hvor han blev dømt for vold – ligesom ankesagen i voldtægtssagen også endte med.

Da forsvareren i dagens retssag spørger tv-personligheden, om han er kommet godt i gang igen, efter han har siddet varetægtsfængslet i fem måneder, svarer han:

– Ja, det synes jeg. Jeg er i gang med at skulle åbne min virksomhed igen.

Ødelagde mit liv

Tilbage i maj beskrev den tidligere “Paradise Hotel”-vinder, hvordan voldsofferet havde ødelagt hans liv med sine anklager om voldtægt.

Teitur Skoubo er ved at være godt i gang igen efter sin fængsling, fortæller han.
Teitur Skoubo er ved at være godt i gang igen efter sin fængsling, fortæller han.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Som konsekvens af sagen mistede han nemlig mere end 100.000 kroner i reklameindtægter for sit virke som influent på Instagram.

Derudover havde han i maj tabt tre fjerdedele af sine kvindelige kunder i coachingvirksomheden.

– Hun har ødelagt mit liv. Der er noget helt galt med hende. Jeg har aldrig følt så meget uretfærdighed før. Hendes motiver er helt hul i hovedet, jeg har tænkt på det hver dag det sidste halve år, sagde han i retten.

Efter voldtægtsdommen i maj – som siden er blevet omstødt til en voldsdom – udtalte kommunikationsrådgiver Anna Thygesen, at realitydeltageren ville få svært ved at gøre karriere igen.

– Han kan godt opbygge en fin forretning, efter han har afsonet, men det er ikke sikkert, han skal tage kendishatten på. Nu er han dømt voldtægtsforbryder, og det bliver svært at ryste af sig. Jeg tror ikke på, at han bliver “Paradise-vinderen Teitur” igen, sagde hun dengang.

Teitur Skoubo er sjældent bleg for at vise, at han har styr på træningen. Her er han fotograferet i forbindelse med sin deltagelse i "Singletown".
Teitur Skoubo er sjældent bleg for at vise, at han har styr på træningen. Her er han fotograferet i forbindelse med sin deltagelse i "Singletown".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Siden er Teitur Skoubo blevet en frikendelse og to voldsdomme rigere og arbejder altså på at åbne sit firma igen.

SE og HØR ville gerne spørge Teitur Skoubo til genåbningen af hans virksomhed, men han ønsker ikke at tale med os.

Sponsoreret indhold