Kendte7. juni 2022

Kristin Cavallari om Jay Cutlers skilsmissefest: – Jeg har festet i to år

Det lader til, at både den tidligere amerikanske fodboldspiller og realitystjernen er lykkelige for, at skilsmissen mellem dem endelig er ved at være på plads
Kristin Cavallari
Kristin Cavallari fortsætter med at smile over skilsmissen fra Jay Cutler.
 Foto: MEGA

Efter ti års forhold og syv års ægteskab besluttede Kristin Cavallari, 35, og den tidligere amerikanske fodboldspiller, Jay Cutler, 39, at lade sig skille i april 2020.

Siden da har parret kæmpet for at finde en løsning, som de begge kunne være med på, hvilket umiddelbart endeligt lykkedes for dem for nylig.

Afgørelsen faldt i ganske god jord hos især Jay Cutler, der siden kunne sætte ord på sin glæde i en episode af sin egen podcast: “Uncut with Jay Cutler”.

– Da afgørelsen faldt, holdt jeg en fest, lød det blandt andet fra ham.

Det fik siden Cavallari til at kommentere kækt tilbage, at hun ikke har lavet andet end at “feste de sidste to år”, da TMZ i weekenden fangede hende i Los Angeles lufthavn.

Artiklen fortsætter under billedet

Kristin Cavallari
Kristin Cavallari er tavs, når det kommer til, hvad den endelige afgørelse er mellem hende og eksmanden.
 Foto: MEGA

Udover det ønskede smykkedesigneren dog ikke at kommentere yderligere på skilsmissen mellem hende og eksmanden, da de begge har skrevet under på at holde aftalen mellem dem.

Noget, som hun desuden kunne hentyde til, at Cutler altså allerede havde formået at overtræde med sine kommentarer i podcasten.

Det vides derfor endnu ikke med sikkerhed, hvorvidt parret er endegyldigt skilt, eller om de to fortsat arbejder på at blive enige om andre dele af deres skilsmisse.

Men trods en langvarig skilsmisse kunne Cutler i sin podcast desuden kommentere, at trods han ikke anbefaler andre at lade sig skille, så “lykkedes det” for ham og Cavallari at komme gennem det.

Kristin Cavallari og Jay Cutler
Kristin Cavallari og Jay Cutler dannede par i 10 år, inden de i april 2020 kunne annoncere, at de skulle skilles.
 Foto: MEGA

Parret annoncerede deres brud i april 2020, men kunne mere end et år senere bekræfte, at de to forsøgte at give deres forhold endnu en chance kort tid efter.

– Men der kunne jeg mærke, at gnisten bare ikke var der længere, lød det fra realitystjernen om den endelige beslutning.

Sammen har parret sønnerne Camden på ni år og Jaxon på otte samt datteren Saylor på seks år.

Sponsoreret indhold