Kendte21. april 2022

Johnny Depp med nye groteske afsløringer: Lort, vold og hån på daglig basis

Skuespilleren har atter engang været i vidneskranken, og det rystede groteske afsløringer af sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega848098_005_0.jpg
 Foto: MEGA

Hvis man går op i uvenskabet mellem det tidligere kendispar Johnny Depp og Amber Heard, så er der drama for alle pengene i disse dage.

Retssagen mellem de to er nemlig i fuld gang, og onsdag indtog "Pirates of the Caribbean"-stjernen atter engang vidneskranken, hvor han delte flere detaljer fra ægteskabet.

Den 58-årige skuespiller fortalte blandt andet om den famøse lort, der endte med at få bægeret til at flyde over for Johnny Depp.

Det skriver New York Post.

Lorten blev fundet i hans seng i forbindelse med Amber Heards 30-års fødselsdag tilbage i 2016.

Her kom Johnny Depp flere timer for sent, hvilket Amber Heard - ifølge ham - blev så rasende over, at hun eller hendes veninde simpelthen lagde en lort i hans seng.

- Hun (Amber Heard, red.) sagde, det var hundene, men det kunne jeg ikke give hende ret i. Jeg har boet med de hunde og har samlet deres... halløj op, og det der var ikke hundenes, lød det fra Johnny Depp i retten onsdag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lort_0.jpg

Sådan så lorten, der var placeret i Johnny Depps side af sengen, ud.

I retten fortalte Johnny Depp også om den dag tilbage i 2015, hvor han mistede spidsen af sin ene finger, fordi Amber Heard angiveligt kastede en flaske efter ham.

Ifølge skuespilleren var de to kommet op at skændes, hvorefter Johnny Depp gik nedenunder for at hælde et glas vodka op til sig selv.

Det blev Amber Heard angiveligt så rasende over, at hun tog flasken og kylede den efter ham.

Hun ramte forbi, hvorefter Johnny Depp tog en anden flaske og hældte endnu et glas vodka op, hvilket fik Amber Heard til at kaste den nye flaske efter ham.

Og denne gang ramte hun ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega473889_001_1.jpg

Johnny Depp på hospitalet, efter han mistede sin finger. Foto: MEGA

- Jeg kunne se, mine knogler stikke ud, lød det i retten fra Johnny Depp, som videre fortalte, at han var totalt i chok.

- Blodet strømmede ud, og jeg tror, jeg fik det, som føles som et nervesammenbrud. Intet gav mening, men jeg vidste i mit hjerte, at det ikke er sådan, man skal leve.

Ifølge Johnny Depp var der dog ikke meget medfølelse at hente hos Amber Heard. Hun blev - ifølge skuespilleren - blot ved med at råbe nedsættende gloser efter ham, hvorefter hun angiveligt gik hen og skoddede en cigaret i ansigtet på ham.

Ifølge Johnny Depp blev han hånet på daglig basis af Amber Heard i løbet af deres forhold, og Amber Heard var angiveligt så voldelig, at Johnny Depp flere gange måtte flygte fra hende eller give hendes et slags bjørnekram for at dæmpe slagene.

Amber Heard har endnu ikke været i vidneskranken i sagen. Afhøringen af Johnny Depp fortsætter i dag, torsdag.

Sponsoreret indhold