Kendte23. januar 2022

Lykkelig Joan Ørting: Har fundet kærligheden

Siden sin skilsmisse har den 61-årige sexolog været single. Nu har hun imidlertid atter genfundet kærligheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er, som om man næsten kan mærke den garvede sexologs lykkerus, da hun i podcasten ”Det Spirituelle Parforhold” får besøg af parterapeut Tilde Malou Sommerbjerg til en snak om kærlighedssprog.

Joan Ørting har tidligere fortalt, at hun har haft en del udfordringer med mænd.

Og derfor kom der da også et tidspunkt, hvor hun således valgte at droppe mænd fuldstændig og i stedet fokuserer på at heale sig selv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joan-oerting.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er en lykkelig Joan Ørting, der afslører, at hun, efter seks år som single, har fundet kærligheden. Foto: Kaspar Wenstrup

Men nu er fru Ørting altså blevet ramt af Amors pil:

- Men jeg har en kæreste. Så det er jeg meget stolt og glad over, lyder det fra sexologen, der bor alene på en gammel gård på Langeland.

- Efter seks år, hvor jeg har været single, tilføjer sexologen, der således var gift med sin eksmand i intet mindre end 15 år.

Og det er netop blandt andet skilsmissen, der har været medvirkende til, at hendes nye bog, ”De 5 erotiske sprog”, er blevet en realitet:

- Det er jo egentlig også guldet fra den skilsmisse, eller fra det ægteskab, jeg har skrevet den her bog på, fortæller Joan Ørting og forklarer videre, at hun i den grad har lært en masse fra sit tidligere forhold – og særligt den krise, hun oplevede, da hun gennemgik en skilsmisse.

Joan Ørting afslører ikke, hvem hendes nye kærlighed er.

Sponsoreret indhold