Kendte24. oktober 2021

Hun blev kaldt "bestialsk morder": Nu er Amanda Knox blevet mor

Hun var det helt store samtaleemne, da hun for 14 år siden blev fejlagtigt dømt for mordet på sin veninde Meredith Kercher. Nu har hun født sit første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150327-230335-4-1920x1279we.jpg
 Foto: Giampiero Sposito/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 34-årige Amanda Knox er blevet mor til sit første barn med ægtemanden Christopher Robinson.

Den glædelige nyhed er blevet delt på Amandas Instagram-profil, ligesom hun også fortæller om datterens fødsel i flere i detaljer i parrets podcast, "Labyrinths".

Allerede fredag kunne New York Times dog også bringe historien om, at den lille pige, der har fået navnet Eureka Muse Knox-Robinson, var kommet til verden.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Og selvom historien først lige er blevet offentliggjort, så er det faktisk flere måneder siden, at den tidligere drabsdømte Amanda Knox fødte sin datter. I et interview fortæller hun, at der er en god grund til, at hun holdte fødslen hemmelig for offentligheden.

- Jeg er stadig nervøs over den paparazzidusør, der er på hende. Jeg vil sige, at jeg er meget glad for ikke længere at skulle lade som om ikke at være blevet mor. For det er ligesom der, min hjerne bare er.

På sin Instagram-profil meddeler Knox, at hun ikke har planer om at lade sin datter være en offentlig person.

- Siden min frikendelse har jeg kæmpet med at genvinde min identitet og beskytte de mennesker, jeg elsker, fra at blive udnyttet som tabloidindhold. Det er ikke nemt, skriver hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega18069_006.jpg
 (Foto: MEGA)

Billeder fra sagen om Amanda Knox, der i 2009 blev idømt 26 års fængsel for 2007-mordet på Meredith Kercher. Efterfølgende blev Amanda Knox og hendes daværende kæreste renset for drabet. Narkopusheren Rudy Guede sidder i dag bag lås og slå for drabet. (Foto: MEGA)

- Jeg ved, at jeg ikke kan beskytte min datter 100 % fra den slags behandling, jeg har lidt under, men jeg vil gøre det bedste, jeg kan. Hvilket er grunden til, at det her bliver det eneste billede, jeg nogensinde vil dele af hende på sociale medier.

Idømt 26 års fængsel

Amanda Knox blev i 2009 idømt 26 års fængsel for mordet på sin roommate Meredith Kercher, mens hun som 20-årig opholdte sig i Perugia i Italien som amerikansk studerende.

Den italienske presse kaldte hende alt for "hun-djævelen fra Seattle" til "et sexmonster" og "en koldblodig psykopat".

Seks år senere blev hun dog frikendt, da en 52-siders rapport fra højesteret konkluderede, at hun var uskyldig, og hun kunne få lov til at rejse hjem til USA.

Siden da har Amanda Knox gjort karriere som blandt andet forfatter, journalist, tv-vært og podcastvært - og nu også som mor.

Sponsoreret indhold