Krimi14. november 2023

"X Factor"-stjerne dømt for grov vold: Angrer og fortryder sag

Den tidligere "X Factor"-deltager ser nu frem til at kunne komme videre med sit liv efter at være blevet idømt fire måneder betinget fængsel
Sne og slud i Pilestræde 23. december 2012. (Foto: Lars Rievers/Scanpix 2012)
Overfaldet blev begået i 7-eleven på Pilestræde i København tilbage i december måned.
 Foto: Lars Rievers/Ritzau Scanpix

Derudover skal hun også udføre 100 timers samfundstjeneste, lyder det i den foreløbigt endelige dom – og det er umiddelbart en lettelse for sangerinden.

Det fortæller hendes forsvarsadvokat, Hassan Mahmood, til SE og HØR.

– Min klient angrer og fortryder sin handling, og har fra starten taget ansvar og lagt sig fladt ned, lyder det fra forsvareren.

Han fortæller derudover, at de, ligesom pressen, kun har fået læst dommen op telefonisk, og derfor nu afventer at læse dommens præmisser på skrift. Men umiddelbart udtrykker hans klient tilfredshed med dagens dom.

– Overordnet set er min klient glad for, at det nu er et overstået kapitel. Hun var bekymret for fremtiden, men med den betingede dom kan der sættes et endeligt punktum, og nu vil hun gerne videre med sit liv, lyder det fra Hassan Mahmood, der netop har forladt retten, da SE og HØR fanger ham på en telefonen.

I Københavns Byret fortalte den unge sangerinde ligeledes, at hun var meget ked af hele situationen.

– Jeg angrer af hele mit hjerte, lød det fra den nu dømte kvinde, da hun fik sidste ord i retten.

Det voldsomme overfald blev ifølge byretten begået sammen med "X Factor"-stjernens ekskæreste og dennes kammerat – de blev begge idømt henholdsvis fire og fem måneder fængsel samt 100 timers samfundstjeneste.

Sangerinden og de øvrige dømte i sagen har nu 14 dage til at tage stilling til en eventuel anke af dommen.

Det vil Hassan Mahmood og den dømte først tage stilling til, når de har rettens præmisser på skrift – men foreløbigt udtrykker forsvareren og hans klient tilfredshed med dommen.

Sponsoreret indhold