Krimi31. oktober 2023

Voldsom video afspillet i retten: Tidligere "X Factor"-stjerne kastede breezer på ekspedient

Slag, spark, spyt og flyvende genstande. Det var rent kaos, da tidligere "X Factor"-stjerne i december måned besøgte 7-eleven i København
Generalprøven til X Factor liveshowet finale i Arena Randers, fredag den 31. marts 2023. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
En tidligere kvindelig "X Factor" deltager beskyldes for at have deltaget i et voldsomt overfald på en 7-eleven-ekspedient tilbage i december måned. Tirsdag er hun på anklagebænken ved Københavns Byret.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Dansk "X Factor"-deltager tiltalt for grov vold: Bankede 7-Eleven-ekspedient

Sparkene og slagene hagler ned over en 7-eleven-ekspedient, der ligger på gulvet midt i butikken og prøver at værge for de mange slag.

Pludselig er det ikke kun to mænd, som sparker og slår ekspedienten, men også en ung kvinde deltager i angrebet. Hun går flere gange over og sparker – umiddelbart ikke med stor kraft – mod ekspedienten, ligesom hun en enkelt gang slår ned mod ham.

En af de tiltalte, den tidligere "X Factor"-stjernes daværende kæreste, skubber hende dog væk fra kaosset.

De tre tiltalte forlader butikken – men kun for en kort stund.

Kort tid efter kommer de to mænd, som er tiltalte i sagen, løbende ind i butikken. De tager fat i alt, hvad der kan kastes med – kager, chips, alt, der er i nærheden – som flyver gennem butikken og mod ekspedienten.

Ekspedienten prøver at afværge med en kost, mens den tiltalte tidligere "X Factor"-stjerne samler en Barcardi Breezer op fra gulvet og kaster den i maveregionen på ekspedienten.

Lige så hurtigt som situationen eskalerede, blev butikken tømt igen. Tilbage står en 7-eleven butik i fuldstændig kaos, og en ekspedient, som har kaldt efter hjælp hos Københavns Politi.

7-eleven-ekspedient kastede tiltalt i jorden

Ovenstående situation er netop blevet fremvist på en overvågningsvideo afspillet i Københavns Byrets retssal fem, hvor tre tiltalte, heriblandt en tidligere "X Factor"-stjerne, er tiltalt for grov vold begået i 7-eleven i december måned sidste år.

Forinden havde et kaotisk scenarie udspillet sig, hvor 7-eleven-ekspedienten, som er forurettet i sagen, beskylder en gruppe personer for at have stjålet i butikken.

Under den lange diskussion mellem parterne står 7-eleven-ekspedienten med en Barcardi Breezer-glasflaske i hånden, kan man se på overvågningsvideoen.

Da de tre tiltalte forlader butikken følger ekspedienten efter, og på overvågningen kan man se, hvordan den forurettede ekspedient kaster en af de tiltalte, som er væsentlig mindre i størrelse, hårdt i jorden.

Herefter eskalerer situationen fuldstændig, og det ender ifølge anklagemyndigheden i et brutalt overfald – hvorfor de tre tiltalte nu beskyldes for grov vold.

Ved starten af retsmødet erkendte den tidligere kvindelige "X Factor"-deltager, at hun har begået simpel vold.

Det samme gør en af de mandlige tiltalte – mens den sidste nægter sig skyldig i alle anklager.

De mener dog også, at ekspedienten har været med til at eskalere situationen.

– Jeg ville hele tiden betale for tingene, jeg forstod slet ikke, hvad der skete, forklarede kvinden tidligere for retten.

Ifølge hende opførte ekspedienten sig ligeledes truende.

– Det chokerede mig, at han skubbede sådan til ham. Vi var jo gået udenfor butikken. Det virkede truende, at han skulle kaste rundt med os.

Sangerinden er sammen med de to medtiltalte anklaget for at have begået 'legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter', hvilket kan straffes med fængsel i op til seks år.

Der er derudover nedlagt påstand om advarsel om udvisning af de to mandlige tiltalte.

Der forventes dom i sagen senere tirsdag.

SE og HØR følger sagen

Sponsoreret indhold