Voldtog og dræbte lille pige: Nu slipper han billigere

17-årige Aaron Campbell.

17-årige Aaron Campbell.

Foto: MEGA

Aaron Campbell var kun 16 år, da han bortførte seksårige Alesha MacPhail fra hendes bedsteforældres hjem i Skotland på øen Bute 2. juli sidste år.

Den nu 17-årige dreng tog pigen med ud til et skovområde, hvor han voldtog hende og kvalte hende til døde. Hendes lige blev fundet dagen efter.

Han fik 27 års fængsel for sine forbrydelser tidligere i år. Men nu har en appelret kigget på Aaron Campbells dom. Den er nu blevet omstødt til, at han skal afsone 24 år.

Det skriver den britiske avis Mirror og The Sun.

Ifølge de britiske medier kan han først blive prøveløsladt efter 24 år.

Skræmmende detaljer

Under appelsagen kom det frem, at den 17-årige teenager ikke angrer sine handlinger. Handlinger som han erkendte under retssagen i februar måned.

I retten fortalte doktor Macpherson, der er psykolog, at han havde haft samtaler med Aaron Campbell. Her havde han fortalt, at han havde pædofile- og nekrofile-drømme.

Artiklen forsætter under billedet.

Alesha MacPhail blev kun seks år. Foto: MEGA

- Han fortalte, at han forsat tænkte på at dræbe og have sex med børn. Og have sex med døde børn.

- Han fantaserede ikke om det, men handlede alene ud fra sine tanker, fortalte Aaron Campbells psykolog i retten.

Fundet død i skoven

Under hans ni dage lange retssag i Glasgow påstod Aaron Campbell, at han aldrig havde mødt den seksårige pige, og pegede i stedet på farens 18-årige kæreste, som den lille piges morder. 

Dommeren idømte ham fængsel på livstid med et minimum på 27 år bag tremmer. Og sagde, at den unge morder havde fremstået bekymrende arrogant og afstumpet under retssagen. 

- Du har stjålet Aleshas liv ved at begå nogle af de mest ondskabsfulde forbrydelser, retten har hørt om. 

Teenageren snuppede seks-årige Alesha fra hendes seng, hvor hun lå og sov. 

Den lille pige havde 117 skader på sin krop, og en obduktion viste, at hun var død af 'voldsomt tryk på hendes hals og ansigt. 

Under retssagen kom det frem, hvordan han brød ind i lejligheden og tog den lille pige fra hendes seng. Han bar hende langs stranden til et forladt hotel i et skovområde. 

Her voldtog og kvalte han hende. 

Aleshas nøgne krop blev fundet af nogle borgere med ansigtet ned af i skoven klokken 8.54. 

FRYGTELIGT MARERIDT

Det var den unge morders mor, der gjorde politiet opmærksomme på hendes søn, efter hun på overvågningsvideo fra huset havde set teenageren komme og gå flere gange. 

Under vidneafhøring i retten fortalte Aleshas mor Georgina Lochrane, at hun havde lidt af mareridt om, hvad der skete med hendes datter. 

- Ord kan ikke beskrive, hvor knust jeg er over at have mistet min smukke, glade og smilende lille pige. 

- Jeg er glad for, at drengen, som gjorde dette mod min familie, langt om længe er blevet dømt, og at han nu ikke kan påføre denne smerte på andre familier. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close