Krimi16. januar 2021

Ville knipse en selfie: Her styrter ung kvinde direkte i døden

Uhyggelige billeder viser sekunderne, hvor det går galt for en ung, kvindelig turist, der blot ville fange det perfekte billede ved Odisha-floden i Indien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_55_0.png
 Foto: Twitter, Mohammad Suffian

På den første søndag i året blev området omkring et indisk turiststed ramt af et forfærdeligt tragisk dødsfald.

Det skriver India Today.

En ung kvinde, identificeret som Nirupama Prajapati, besøgte sammen med en flok venner det populære picnicsted i Sundargarh-disktrektet, nærmere bestemt floden Odisha.

Nirupama træder forsigtigt ud på stenene ved flodbredden – ikke langt fra et stejlt vandfald – men hun får overbalance, falder og bliver slæbt med den stærke strøm.

Det meste af den skrækkelige ulykke er fanget på video, som lige nu bliver delt ivrigt på de sociale medier. Her ser vi tydeligt, hvordan den stakkels turist i slowmotion mister fodfæstet.

Flere brugere i kommentarsporene på Twitter mener at kunne se, at Nirupama Prajapatis fald sker, fordi en mand kommer tæt på hendes fra den anden side.

Efter ulykken ledte både familie og redningsfolk efter den nu afdøde kvinde i 22 timer. Hendes lig blev fundet på dybt vand ved en bred omkring 400 meter væk fra ulykkesstedet.

Sponsoreret indhold