Krimi20. maj 2021

Vild udvikling: TikTok-manden tiltalt i ny sag

TikTok-manden er igen i retten, denne gang ved Retten i Helsingør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21134465879371_17mb_0.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

(Retten i Helsingør) TikTok-manden er tiltalt i en anden stor sag, der lige nu kører ved Retten i Helsingør.

Tirsdag blev den 29-årige mand anholdt af Københavns Politi og sigtet for syv forhold om voldtægt, forsøg på voldtægt og blufærdighedskrænkelse.

Det er dermed mindre end 24 timer efter, at TikTok-manden sad på anklagebænken i byretten i København, at han nu sidder i Helsingør. Her er sagen igang på sin tredje retsdag.

I denne sag er han tiltalt for otte forhold, der blandt andet drejer sig om voldtægt af en mindreårig, viser anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

Dommeren har først nu givet pressen lov til at omtale tiltalte som TikTok-manden, da han har et navneforbud i denne sag. Efter pressens anmodning og sagens udvikling de seneste 48 timer er sagen af en anden karakter, vurderede dommeren, og gav lov til at omtale ham som TikTok-manden.

Sagen har her til formiddag udviklet sig yderligere, da det er kommet frem, at TikTok-manden under et tidligere retsmøde med sin iPhone 11 optagede en video til Snapchat under en vidneafhøring af et mindreårigt offer.

Rettens betjente opdagede, at tiltalte filmede, og han blev anholdt af nogle politibejtente.

I dag torsdag erkende TikTok-manden delvist det nye tillægsanklageskrift, som Nordsjællands Politis anklagemyndighed har klargjort omkring videooptagelsen. Men der er stor forvirring i retten, om sagen skal udskydes på grund af dette nye forhold.

Ligesom i Københavns Byret nægter tiltalte at udtale sig.

Forsinket fra start af

Retssagen startede lettere forsinket, da den nu varetægtsfængslede tiltalte skulle fragtes fra Vestre Fængsel til Helsingør.

Torsdag møder TikTok-manden op i samme tøj, som han havde på i retten onsdag.

Et vidne har netop forklaret, hvordan tiltalte har forgrebet sig på hendes veninde, da de var på stranden i Nordsjælland i sidste år.

I alt er der fem ofre i sagen fra Helsingør. Ifølge anklageskriftet er han TikTok-manden tiltalt for voldtægt af mindreårige, andet kønsligt forhold end samleje, ulovlig tvang blufærdighedskrænkelse af mindreårige og trusler.

Den 29-årige mand nægter sig skyldig i sagen forhold.

Sponsoreret indhold