Krimi 30. april 2019

Video: Skyder elev i hovedet under skolekomedie – troede pistolen var legetøj

En video viser det hjertestoppende øjeblik, hvor en elev kom til at skyde en anden elev i hovedet med en pistol under en skolekomedie. Eleven troede fejlagtigt, at pistolen var en legetøjspistol
(Foto: Video/Metro)

En russisk skoleelev måtte hastes på hospitalet, efter han ved et uheld blev skudt i hovedet under prøverne til en skolekomedie på en skole i Moskva.

Ved en grusom fejl var det nemlig en ægte – og ikke en legetøjspistol – der blev brugt under prøverne.

Det skriver det britiske medie The Metro.

Selv om det så voldsomt ud, slap den 14-årige dreng heldigvis med livet i behold. Han blev hastet på hospitalet, hvor han blev behandlet for skudlæsioner i ansigtet, men blev hurtigt meldt stabil og uden for livsfare.

Det var under prøverne til komediestykket ”Troubles with a Gentle Heart”, at den alvorlige skudulykke fandt sted. Her blev den 14-årig dreng Nikita Chernykh ramt to gange af skuddene fra det, man nu mener er en luftpistol.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han blev ramt både på næsen og i baghovedet.

Mikhail Pronin, som affyrede skuddene, opdagede straks, at noget var galt og løb straks hen til sin klassekammerat for at yde førstehjælp. Herefter blev den 14-årige dreng hastet på hospitalet.

En kilde i politiet bekræfter ifølge det britiske medie, at drengen blev ramt af to skud, men at ingen af skuddene var alvorlige.

Det er stadig uvist, hvorfor der blev brugt en luftpistol og ikke en legetøjspistol, som var meningen.

Du kan se det hjertestoppende øjeblik, hvor eleven blev ramt af skud i videoen herunder:

Sponsoreret indhold