Kendte25. februar 2019

Bedstefar spiser halv bøtte maling - troede det var yoghurt

En amerikansk bedstefar præsterede at slubre en halv bøtte maling i sig uden at få mavevrøvl. Den aldrende herre med de ikke-eksisterende smagsløg havde forvekslet maling med yoghurt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maling_front.jpg
 Foto: Twitter

Det lyder som et måltid, der ville sende de fleste fluks ud på det lille hus for at lave nummer to.

Men en amerikansk bedstefar fra New York må siges at have en mave af de mere hårdføre: Det lykkedes ham nemlig at slubre en halv bøtte maling i sig, uden at han fik mavevrøvl.

Den maling-spisende bedstefar Bobby havde dog ikke i sinde at spise den halve bøtte vægmaling. Han troede nemlig, at der var tale om yoghurt…

Bobbys barnebarn Alex Stein delte i sidste uge billeder af sin uheldige bedstefar, efter han havde guffet den cremede maling i sig.

Twitter delte hun både et billede af den famøse ”yoghurt”-spand samt et andet billede som bevis på, at bedstefar Bobby havde haft travlt med skeen.

Nærmest mirakuløst havde Bobby ingen problemer med mavsen, efter han havde fået sig det lidt uventede måltid. Der var da heldigvis også tale om en vandbaseret maling, som kan give opkastninger og ondt i mavsen, men ellers er relativt harmløst at spise (… selv om vi ikke anbefaler det).

Den aldrende herre har heller ikke selv mistet det gode humør oven på sit uventede måltid. Bobby fortæller på sin egen instagram-profil (ja, han er 90, og ja han har en instagram-profil), at ”lortet smagte bedre end yoghurt”. Og så tilføjer han lige, at han efterfølgende havde kontakt til giftlinjen, der frikendte ham for fare.

Pyha.

Du kan følge maling-mad-manden på Instagram lige her.

Sponsoreret indhold