Krimi11. april 2024

Vanvidsbilist raser: Kan tjene kassen på tvangssolgt Lamborghini

Nordmand mistede sin Lamborghini efter vanvidskørsel i Danmark – nu er den sat til salg med udsigten til en kæmpe fortjeneste i Tyskland, men han får ikke en krone
Sådan ser annoncen ud, hvor bilen nu er sat til salg med en solid fortjeneste til den danske bilforhandler.
Sådan ser annoncen ud, hvor bilen nu er sat til salg med en solid fortjeneste til den danske bilforhandler.
 Skærmdump

LÆS OGSÅ: Vanvidsbilist kørte hund ihjel

En norsk bilentusiasts drøm blev til et juridisk mareridt, da hans italienske hestekraftmonster i oktober 2021 blev beslaglagt af dansk politi.

Shakha Ameen, der er en i dag 34-årig mand fra Stavanger, måtte vinke farvel til sin Lamborghini Huracán, efter at politiet fangede ham køre 228 km/t på en jysk motorvej.

Men efter at have tabt to retssager kan han nu se sin "tidligere flamme" blive udbudt til en svimlende sum på det tyske marked, skriver VG.

Efter først at være blevet tvangssolgt af politiet på auktion i Vejle til bilforhandleren Bilboel for 1,9 millioner danske kroner, er den nu tilbage på markedet med en heftig prisstigning.

Nordmanden betalte selv 2,1 millioner kroner for luksusbilen.

Men hvis du drømmer om vind i håret og italiensk hestekraft mellem fingrene, skal du nu af med hele 3,5 millioner danske kroner for at eje den.

Bilen er således dukket op i Tyskland med det nye og større prisskilt, hvilket chokerer Shakha Ameen. Det er nemlig danske Bilboel, der står til at tjene de mange penge.

- Jeg fik en klump i halsen, da jeg så bilen var sat til salg igen, siger Ameen til avisen.

- Var det en fortjeneste, du så for dig, da du købte bilen?

- Absolut. Jeg var sikker på at sælge bilen videre med en sådan fortjeneste.

- Det er en sjælden model, og jeg forventede en fortjeneste på over en million danske kroner efter et år, siger han.

Den fartglade nordmand har dog ikke givet op.

Efter at have anket byrettens dom uden held, håber Ameen stadig på en ny retssag. Han hævder over for VG, at der er fejl i politiets målinger, og at han ikke kørte så stærkt, som de påstår.

Sponsoreret indhold