Krimi 13. august

Trods modstand: Her er traileren til Gabby Petito-filmen

Selv om flere har kritiseret filmatiseringen, står det nu klart, at filmen om drabet på Gabby Petito bliver vist senere på året
Alt virkede måske idyllisk, men Brian Laundrie var farlig. Han endte med at dræbe sin kæreste.

Alt virkede måske idyllisk, men Brian Laundrie var farlig. Han endte med at dræbe sin kæreste.

Foto: Police/YouTube

Du kan se traileren nederst i artiklen.

Det var en sag, der sendte chokbølger gennem ikke bare USA, men hele verden.

For præcis et år siden lød startskuddet til dét, der sidenhen blev ét af årets mest omtalte drabssager: Den 12. august 2021 stoppede amerikanske betjente et ungt par, der var på roadtrip gennem USA. Parret havde været oppe og skændes, men betjentene lod parret køre videre.

Det fik fatale følger.

Gabby Petito blev stoppet af politiet 12. august 2021. Ikke længe efter blev hun myrdet af sin kæreste.

Foto: Police/YouTube

 

Kort tid efter tog Brian Laundrie således livet af sin kæreste, Gabby Petito, før han forsøgte at sløre sin ugerning. Han gemte liget i et øde område i Teton County, før han vendte hjem til Florida og påstod, at han ikke vidste, hvor Gabby var.

Først 19. september fandt politiet liget af Gabby, og en intens menneskejagt gik i gang. Det lykkedes dog ikke politiet at få fat i Brian Laundrie, før han omkring en måned siden – 20. oktober – selv blev fundet død i Floridas Carlton Reserve. Han havde taget sit eget liv.

Drabssagen vakte stor opsigt, og tidligere på året meddelte tv-stationen Lifetime, at man ville lave en film om parrets turbulente forhold, der altså endte på den mest tragiske måde.

Alt virkede måske idyllisk, men Brian Laundrie var farlig. Han endte med at dræbe sin kæreste.

Foto: Police/YouTube

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flere udtalte i den forbindelse stor kritik over idéen.

– Jeg forstår slet ikke, at vi overhovedet er nødt til at sige det her, men NEJ, vi har ikke brug for en film om mordet på Gabby Petito. Det gør vi ikke, rasede én blandt andet på Twitter, mens en anden skrev:

– Hollywood er ved at lave en film om mordet på Gabby Petito?!?! Det er uforståeligt. Tonedøvt. Men jeg er ikke overrasket. Hollywood kan ikke finde på andet disse dage.

I den nye film spiller Skyler Samuels rollen som Gabby Petito.

Foto: Police/YouTube

Nu er den første trailer til filmen “The Gabby Petito Story” så kommet. Traileren viser, hvordan det tilsyneladende forelskede par – spillet af Skyler Samuels og Evan Hall – begiver sig ud på et eventyr.

Men undervejs begynder mørke skyer at true:

– Det ene sekund er jeg lykkelig og forelsket, og det næste øjeblik er han en total fremmed, fortæller Gabby Petito, der altså spilles af Skyler Samuels, i traileren.

Filmen får efter planen premiere 1. oktober på Lifetime. Den skal i den forbindelse markere indledningen på landets såkaldte “Domestic Violence Awareness Month”. 

Du kan se traileren til filmen herunder:

 

Sponsoreret indhold