Krimi26. april 2024

Stig Tøfting tiltalt for vold efter Thomas Helmig koncert

Stig Tøfting er blevet tiltalt for vold – episoden fandt sted i august sidste år efter en koncert i Vejle
Stig Tøfting deltager i presse dag på The Journey – 15 dage i Nepal på Hotel d' Angleterre i København mandag den 24. april 2023. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Plæneklipperen, der også går under navnet Stig Tøfting, skal i næste uge i retten, efter han er blevet tiltalt for vold.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Tumult-Tøfting: Her er plæneklipperens voldsepisoder

Den tidligere danske landsholdsspiller Stig Tøfting, som flere gange tidligere har været i karambolage med loven, er igen blevet tiltalt i en straffesag.

Han er, endnu en gang, blevet tiltalt for vold, hvorfor han på fredag i næste uge skal møde op ved Retten i Kolding.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Plæneklipperen er blevet tiltalt efter en episode i august måned sidste år, hvor han var til Thomas Helmig koncert i Vejle, og ifølge sin egen forklaring endte i "tumult" med en anden mand.

SE og HØR har været i kontakt med hans forsvarsadvokat, Søren Hammer Westmark, der oplyser, at han har aftalt med sin klient, at han ikke udtaler sig inden næste uges retssag.

Den tidligere midtbanekriger, som nu blandt andet er ansat som fodboldkommentator hos Viaplay, nægtede efter episoden dengang, at han havde slået nogen under "tumulten".

Sagen kommer til at blive behandlet ved Retten i Kolding, hvor der er afsat en halv retsdag til at afgøre, om Stig Tøfting skal dømmes for vold.

02.01.2004 POLFOTOLandsholdet i træningslejr i Wakayama i Japan op til VM fodbold i Korea/Japan. Stig Tøfting spiser melon mens Thomas Gravesen diskuterer.Polfoto *** Local Caption *** Fodboldspiller Thomas Gravesen og Stig Tøfting (spiser melon) - landsholdet i træningslejr i Japan
Stig Tøfting og Thomas Graversen under landsholdets træningslejr op til VM i Japan i 2004. Plæneklipperen og Graversen udgjorde dengang midtbaneaksen på Mortens Olsens landshold.
 Foto: Lars Poulsen / Aller Media DK

Skulle forlade Byparken i Vejle

"Tumulten" fandt sted efter en Thomas Helmig koncert i Byparken i Vejle 11. august sidste år.

Her var Stig Tøfting på vej ud efter koncerten sluttede, da han endte i klammeri med en mand, som han tidligere havde været oppe og toppes med.

Manden forsøgte at komme igennem en udgang, som han ikke havde fået tilladelse til, og her skulle den tidligere landsholdsspiller være dukket op og havnet i karambolage med manden.

Stig Tøfting udtalte dengang efter episoden, at ham og den forurettede mand var blevet enige om at begrave stridsøksen og ikke inddrage politiet – men sådan fungerer tingene altså ikke.

Politiet kan nemlig tage sagen op af egen drift, hvilket virker til at have været tilfældet for plæneklipperen i denne sag – i hvert fald hvis hans tidligere udtalelser står til troende.

Stig Tøfting har af flere omgange spillet for sin hjerteklub AGF, som han samlet fik 231 kampe for, hvor han formåede at score 39 mål. Derudover har han blandt andet tørnet ud for Hamburger SV, Bolton Wanderers og MSV Duisburg, mens han sluttede sin karriere i Randers FC tilbage i 2007.

Han fik 41 landskampe på det danske landshold.

Sponsoreret indhold