Krimi 11. juni 2019

Smallville-skuespillerinde anklaget: Sultede sex-slave

Skuespillerinden Allison Mack risikerer op til 40 års fængsel, efter hun har erklæret sig skyldig i en række forbrydelser i forbindelse med det sektlignende netværk ’NXIVM’.
Foto: MEGA

Det er uhyggelige detaljer om den kontroversielle selvhjælpsgruppe ’Nxivm’, som anklagere mener udstillede og brugte kvinder, der i disse dage kommer frem i retten.  

Smallville-skuespillerinden Allison Mack erkendte i april at have haft en rolle i sekten. Hun var nemlig en form for ’master’, som rekrutterede andre unge kvinder til at blive sex-slaver til at have sex med blandt andre den 58-årige gruppeleder Keith Raniere.

Men nu er Allison Mack også anklaget for at tvinge ’Dynasti’-stjernen Catherine Oxenberg, India Oxenberg, til at indtage maksimalt 500 kalorier hver dag i et år.

Artiklen fortsætter under billedet.... 

Foto: Privatfoto

(Foto: Privatfoto)

  • - Da India og jeg blev tætte, ville de bruge hende til at kontrollere mig, har en kvinde, der kaldes ’Nicole’, forklaret i retten ifølge The New York Post.

Allison Mack tvang angiveligt India Oxenberg til at komme ned på 48,5 kilo for at tilfredsstille lederen Keith Raniere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Medier har yderligere beskrevet, hvordan flere vidner har fortalt, hvordan Keith Raniere havde særlige præferencer i forhold til sine ’sex-slaver’. De skulle nemlig gerne være tynde, lide af søvnmangel og være føjelige.  

  • - Jeg vidste godt, at India var på en restriktiv diæt, hvor hun spiste mellem 500 og 900 kalorier, men jeg havde ingen ide om, at det var i et helt år. Der er så mange lag af afskyelighed. Når du tror, at det ikke kan blive værre, så bliver det værre. Lagene af sadisme og ondskab er uendelige, siger Cathrine Oxenberg.

  • Et tidligere medlem af sekten har fotalt, at lederen havde et hemmeligt kamera i et køkken, hvor slaverne boede.

  • På den måde ville han kontrollere kvindernes indtagelse af mad. Når kvinderne spiste ville han lave en grise-lyd i forsøget på at stoppe dem fra at spise.

Allison Mack, der er kendt for sin rolle i tv-serien Smallville, tog blandt andet blamerende billeder af kvinderne, der siden kunne bruges til at afpresse dem, så de ikke brød ud af kulten.

Gruppen, som kaldte sig selv en selvhjælpsgruppe, er i retten blev portrætteret som et sandt mareridts regime.

Kvinderne blev også brændemærket med Keith Raineres initialer. Det blev filmet, mens andre medlemmer af sekten holdt den rekrutterede kvinde.

I retten er det også kommet frem, hvordan et såkaldt pyramidesystem gjaldt i Nxivm-gruppen. Her skulle man angiveligt betale for at komme højere op i hierarkiet.

Anklagerne i sagen påstår også, at der er en undergruppe indenfor Nxivm kaldet ’DOS’.

Retssagen fortsætter i dag.

Sponsoreret indhold