Krimi23. maj 2019

Skuespillerpar i skilsmisse-krig: Deler makabert billede

Der fortsætter med at være ondt blod mellem ’Pirates og the Caribbean’ stjernen Johnny Depp og ekskonen Amber Heard, hvis skilsmisse har været usædvanligt grum.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar01851_1.jpg
 Foto: MEGA

Hollywood-skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard nåede kun at være gift i 15 måneder, før ægteskabet forliste.

Begge parter har beskyldt hinanden for at være voldelige. Og nu skyder Johnny Depp endnu engang mod ekskonen. Han har afleveret billeder til retten, der han påstår beviser ekskonens livstruende vold mod ham.

DailyMail har fået fat i sagsakterne fra retten i Fairfax County i Virginia. Og her fremgår det, at Depp påstår, at den smukke ekskone var skyld i, at han mistede spidsen af højre langefinger.

Det skete ifølge Depp tilbage i 2015 – kun en måned inde i ægteskabet, da parret skulle mødes med Depps advokat, så konen kunne underskrive en økonomisk ægtepagt.

Derfor kastede Amber Heard i raseri ifølge Depp selv flasker efter ham.

  • - Den første flaske fløj forbi mit hoved og missede, men så kastede hun en stor vodka glasflaske. Flasken ramte marmorbordet, hvor min hånd hvilede og eksploderede. Kasteskytset ramte og splintrede min finger og skar spidsen fuldstændig af, står der i erklæringen til retten.

Depp påstår, at han var igennem flere operationer for at fikse fingeren. Men ekskonen har en helt anden udlægning af, hvad der skete med mandens finger.

https://imgix.seoghoer.dk/depp_haand.jpg
 Fairfax County

Sådan så Depps finger angiveligt ud. (Foto: Fairfax County)

Hun har tidligere forklaret i dokumenter i retten, at Depp selv skar spidsen af sin finger af under et skænderi, mens han var fuld og påvirket af ecstasy.

Han var angiveligt så på skuespillerinden, fordi han troede, at hun havde en affære med Billy Bob Thornton. Det nægter de begge dog.

Depp rejste fra Australien tilbage til USA, for at få behandling af fingeren. Det sinkede indspilningerne til pirat-filmen og kostede ifølge DailyMail dyrt for Disney.

  • - Jeg måtte igennem tre operationer for at rekonstruere min finger, og fik MRSA tre gange. Jeg frygtede, at jeg ville miste min finger, min arm, mit liv, står der videre i retsdokumenterne.

Amber Heard, som har medvirket i ’Aquaman’ og ’Justice League’, og Depp mødte hinaden under optagelserne til filmen ’ The Rum Diary’ i 2011.

Den juridiske strid mellem parret har stået på siden 2016, hvor hun søgte om skilsmisse og første gang beskyldte ham for overgreb. Og fik lavet et tilhold mod Depp, fordi hun påstod, at han tæskede hende.

De to blev enige om, at de havde et passioneret forhold, og at det var sket i kærlighedens navn. Parret indgik forlig, og det kom til at koste Depp dyrt. Kendissen indvilgede at betale syv millioner dollars svarende til knap 49 millioner danske kroner.

Pengene donerede Heard, som også er kendt for sin rolle i ’Den danske pige’, til voldsofre.

Amber Heard meldte aldrig eksmanden vold hustruvold til politiet.

Sponsoreret indhold