Krimi 21. maj 2019

Skuespillerpar i dramatisk skilsmisse: Hun forfalskede beviser

Ordkrigen mellem skuespilleren Johnny Depp og hans ekskone Amber Heard fortsætter.
Foto: MEGA

Det har langt fra været en køn skilsmisse mellem de to stjerneskuespillere Johnny Depp og Amber Heard, der kun nåede at være gift i 15 måneder. 

Tilbage i starten af april valgte 'Pirates of the Carribean'-stjernen at sagsøge ekskonen på grund af en aviskronik i Washington Post, hvor hun skrev om vold i ægteskabet.

Hun nævnte dog aldrig Depp ved navn. 

Og nu kaster Johnny Depp endnu mere brænde på bålet. Han påstår nemlig nu, at ekskonen selv havde malet de blå mærker, der skulle bevise, at Johhny Depp tævede hende, mens de var sammen. 

Det fremgår af retsdokumenter, som E! News har fået indsigt i. 

Og Depp vender nu også påstanden om vold i ægteskabet mod Amber Heard.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dokumenterne påstår han, at ekskonen har mishandlet ham, imens hun var påvirket af en række stoffer og alkohol. Hun brugte ifølge skuespilleren våben som for eksempel dåser til at slå ham med. 

Men hvad der angiveligt fik bægeret til at flyde over var, at Amber Heard eller en af hendes venner ifølge 55-årige Depp har skidt i hans seng. 

- Beviserne i denne sag er klar. Johnny Depp slog Amber Heard gentagne gange, udtaler skuespillerindens advokat, som mener, at søgsmålet er et forsøg på at redde den ellers skrantende karriere. 

Det er tidligere kommet frem, at søgsmålet af ekskonen lyder på svimlende 327 millioner kroner. 

Skuespillerinden, som har medvirket i 'Aquaman' og 'Justice League', mødte Johnny Depp under optagelserne til filmen 'The Rum Diary' i 2011.

Amber Heard beskyldte første gang Johnny Depp for overgreb i maj 2016 - året efter de to var blevet gift.

Samme år indgik de to forlig. Og det kom til at koste Johnny Depp dyrt. Kendissen indvilgede i at betale syv millioner dollars til ekskonen, hvilket svarer til 48,9 millioner danske kroner.

Det donerede Heard, som også er kendt for sin rolle i ’Den danske pige’, til voldsofre.

Amber Heard meldte aldrig Depp for hurtruvold til politiet.

Sponsoreret indhold