Krimi18. april 2023

Skoleleder: 13-årig piges skolekammerater frygter det kan ske igen

Mandag havde den 13-årige piges klassekammerater på Søndermarkskolen fået fri til at tale om weekendens grusomme hændelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Bonusfaren til pigen havde mandag et behov for at se den mand, som er sigtet for at have bortført den 13-årige pige. Nu vil Landsforeningen for Advokater have ændret reglerne for navneforbud.
 Video: Mikael Rieck

Hele Danmark kunne ånde lettet op søndag klokken 15, da politiet meddelte, at man havde fundet 13-årig pige i live, efter hun havde været savnet i mere end et døgn.

Men selv om glæden for at have fundet hende i live er stor, så er frygten for, at noget lignende kan ske, stadig til stede hos pigens skolekammerater.

Det forklarede skoleleder på pigens skole Henrik Sallig til B.T. tirsdag.

- Det, der fylder mest hos eleverne i dag, er frygten for, at det kan ske igen, det er det, vi taler med dem om lige nu, siger han til mediet.

Han har yderligere forklaret, at man ikke har talt om den konkrete sigtelse, men forsøgt at fortælle, at eleverne stadig trygt kan bevæge sig frit.

Der er også blevet tilknyttet en krisepsykolog for de klasser, der er mest berørte af det, der er sket.

Det er ikke kun pigens klassekamerater, der er blevet påvirket af sagen.

En tidligere kollega til den 32-årige mand, der er sigtet i sagen, fortæller, at de på arbejdspladsen er ”dybt rystede” over sagen.

Sponsoreret indhold