Krimi22. marts 2019

Sigtelse: Skød offeret tre gange på kroppen

En 42-årige mand er netop nu blevet fremstillet i Grundlovsforhør i retten i Glostrup. Han er sigtet for manddrab, men vil kun erkendte vold med døden til følge

Tip os på krim@sh.dk, hvis du har oplysninger i sagen

På en adresse i Gladsaxe udspandt der sig et drama i en villa i Gladsaxe.. En 47-årige mistede livet, da han blev skudt.

I retten i Glostrup blev en 42-årig mand fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for manddrab, hvilket han nægter sig skyldig i, men erkender vold med døden til følge.

Ifølge politiet blev der skudt tre gange i villaen på Steengaards Allé, og alle skud ramte angiveligt det 47-årige offer på overkroppen.

Da den 42-årige satte sig på anklagebænken i byretten virkede han overraskende fattet.

Han svarede kort på anklagerens spørgsmål og meddelte, at han ikke ønskede at udtale sig under grundlovsforhøret.

Den 42-årige var iført en par mørkeblå jeans, en mørkeblå sweatshirt og bar briller. Han var iført håndjern, som han forsøgte at skjule ved at have viklet et trøje rundt om håndledene.

Retsformanden nedlagde, trods pressens protester, navneforbud i sagen og lukkede dørene for offentligheden med begrundelsen om, at det er tidligt i efterforskningen.

Tidligt fredag kom det frem at politiet modtog en anmeldelse klokken 07.18 om, at en mand var blevet skudt på en adresse på Stengårds Allé i Gladsaxe. Det oplyste Københavns Vestegnspoliti i en pressemedelelse.

Da politiet ankom til adressen fandt de en 47-årig mand, der var afgået ved døden efter skud i overkroppen.

"Vi er fortsat i det indledende stadie af efterforskningen, men på nuværende tidspunkt ligner det et muligt jalousidrab”, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Manden blev varetægtsfængslet indtil den 17/4 på baggrund af mistanke om drab.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/local_eyes_1.jpg
 Foto: Local Eyes

(Foto: Local Eyes)

Local Eyes kan du se flere fotos og mere video

https://imgix.seoghoer.dk/local_eyes_2.jpg

(Foto: Local Eyes)

https://imgix.seoghoer.dk/local_eyes_3.jpg

(Foto: Local Eyes)

Sponsoreret indhold