Seksårig finder et projektil i en pose chips

Foto: Instagram, TMZ

Velbekomme.

Glade chipsspisere lever en smule farligt for tiden, synes man at kunne konkludere.

I hvert fald er en seksårig dreng fra staten Montana og hans far godt mystificerede over det fund, de forleden gjorde sig i en pose med de populære amerikanske osterejer ”Cheetos”.

Firmaet bag chipsproduktet kalder det problematisk.

Drengens far, Bow Horn Weasel, fortæller til TMZ, at hans søn snackede løs på den populære spise, da han i bunden af posen fandt det lille runde projektil, som ligesom posens øvrige indhold var indhyllet i det stærke, røde krydderi.

Posen med ”Cheetos” havde de købt i deres lokale supermarked.

Weasel kontaktede firmaet på facebook, og sendte desuden en mail afsted, for at advare om, at der altså var fundet ammunition i posen med chips.

Yderst usædvanligt 

Firmaet bag ”Cheetos”, Frito-Lay, fortæller til NY Post, at de altid bestræber sig på at sikre kvalitet og sikkerhed omkring produkterne.

- Denne situation er yderst usædvanlig og meget problematisk, derfor har vi allerede sat undersøgelse i værk, for at identificere fejlen. Vi sætter pris på Mr. Weasels henvendelse, og vi fortsætter arbejdet med at udrede denne situation, lyder det fra firmaet bag osterejerne i en mail.

Weasel, der havde den tvivlsomme fornøjelse af at have erhvervet sig den særlige pose, er ikke på udkig efter kompensation, fortæller han.

Til gengæld ønsker han bare at gøre opmærksom på det utrolige fund, så det ikke sker for andre.

For bare få uger siden var en anden chipskøber, den amerikanske komiker Jensen Karp, der fik sig en lignende forskrækkelse, da han fandt rejehaler – og andre ”gode ting” i sin  pakke med morgenmad.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close