Kendte25. marts 2021

Komiker gør klamt fund i sin morgenmad - og det bliver bare værre og værre

Den amerikanske komiker Jensen Karp fandt noget, der lignede rejehaler i sit morgenmadsprodukt - og det var kun starten på en række klamme fund i morgenmadspakken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-03-24_kl._10.10.57.png
 Foto: Twitter / @jensenkarp

Morgenmaden var nok nær ved at komme op igen, da den amerikanske komiker Jensen Karp fandt noget, der ikke hørte hjemme i hans pakke med Cinnamon Toast Crunch.

Blandt de små puffede puder lavet af hvede og ris fandt han nemlig noget, der mindede om rejehaler. De indtørede reje-rester var også overtrukket med sukker og kanel, og derfor virkede det som, at de havde indgået i produktionen sammen med morgenmadsproduktet.

Naturligvis tweetede komikeren om sit særegne fund.

Artiklen fortsætter under billedet

- Hvorfor er der rejehaler i min morgenmad? (Det her er ikke en joke), skriver komikeren til billedet, hvor han også tagger morgenmadsproducenten.

Morgenmadsproducenten reagerer prompte ved at beklage. De beder ham om at sende dem en besked, ligesom de gerne vil have ham til at sende æsken ind, så den kan undersøges nærmere. Dertil vil de også sende ham en ny pakke som erstatning.

Artiklen fortsætter under billedet

- Jeg er ikke sikker på, jeg er klar til endnu en æske, folkens, er hans svar til morgenmadsproducenten.

Morgenmadsproducentens kvalitetskontrol nærstuderer billederne og vender tilbage med et svar til komikeren. De forsikrer ham om, at der ikke kan forekomme spor af rejer i deres produktion, og at klumperne er en ophobning af sukker og kanel, som ikke er opløst ordentligt.

Artiklen fortsætter under tweetet

Den køber komikeren dog ikke, og derfor beslutter han sig for at undersøge pakken med morgenmadsprodukt nærmere - og her gør han endnu et grumt fund. Små sorte "klumper", som også virker til at være bagt ind i de små, puffede puder.

Artiklen fortsætter under tweetet

- En eller anden... Sig, at dette ikke er insekter eller maddiker. Er det reje-relateret?

Hertil svarer en bruger på Twitter, at det kan være rottelort, og det kan forklare rejehalerne i morgenmadsproduktet.

Og nu får den efterhånden kvalmeramte komiker assistance af sin kone, der undersøger den anden pose af family size-pakken nærmere: Her viser det sig, at posen er tapet til - og her gør de endnu et ulækkert fund.

Artiklen fortsætter under tweetet

- Det virker til (og det her har jeg virkelig ikke lyst til at sige), at der er tandtråd i posen, beskriver han til billedet, hvor man kan se posen, som er tapet til.

Slutteligt har morgenmadsproducenten forsøgt at mane til ro:

Artiklen fortsætter under tweetet:

- Vi undersøger fortsat sagen, men kan med sikkerhed sige, at dette ikke skete i vores faciliteter. Vi afventer, at forbrugeren sender os pakken, så vi kan undersøge sagen nærmere. Er der nogen forbrugere, som opdager, at deres morgenmadspakke eller -pose er blevet pillet ved, for eksempel med klar tape som i dette tilfælde, så kontakt os.

Sponsoreret indhold