Krimi19. februar 2024

Samantha Murphy er stadig forsvundet: Familien frygter det allerværste

Familien frygter, at en forskruet gerningsmand har kidnappet 51-årige Samantha Murphy. Kvinden forsvandt under en løbetur i begyndelsen af februar
Politiet frygter, at der er sket 51-årige Samantha Murphy noget.
Politiet frygter, at der er sket 51-årige Samantha Murphy noget.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Samantha kom aldrig hjem fra løbetur: "Mor, vær sød at komme hjem"

Hvad er der sket med Samantha Murphy? Og ikke mindst: Hvor er hun?

Disse spørgsmål presser sig på, efter den 51-årige kvinde fra Ballarat East-området i Australien forsvandt tidligere på måneden.

Kvinden blev sidste gang set 4. februar, da hun begav sig ud på en løbetur i den såkaldte Canadian State Forest. Politiet har allerede meldt ud, at man frygter for hendes sikkerhed, da det bestemt ikke ligner Samantha Murphy at forsvinde uden grund.

Nu fortæller hendes bekymrede familiemedlemmer så, at de frygter det allerværste: Nemlig at Samantha er blevet kidnappet af en forskruet gerningsmand.

Det skriver det australske medie Daily Mail ifølge New Zealand Herald.

– Det er som om, at hun er forsvundet fra jordens overflade. Der er ingenting, siger hendes tante Janice Robson til Daily Mail.

– Man skulle tro, at politihundene ville have været i stand til at opfange hendes duft. De burde have været i stand til at opsamle spor, hvis hun løb ind i den skov, lyder det videre fra den bekymrede tante.

Ifølge familien er Samanthas mobil også et tegn på, at noget forfærdeligt kan være hændt hende. Mobilen blev nemlig slukket eller hvert fald slået fra ganske kort tid efter, hun forsvandt.

– Hun ville aldrig slukke den telefon … der var altid strøm på, fortæller hendes onkel Allan til Daily Mail.

Onklen frygter, at en gal gerningsmand kan have stalket Samantha på hendes løbetur – og slået til uden hun nåede at slå fra sig.

Politiet har ikke ønsket at dele for mange informationer om eftersøgningen. Man ønsker blot at understrege, at man betragter Samanthas forsvinden som yderst mistænksom.

Sponsoreret indhold