Krimi8. august 2023

Robert Hansens forsvarer: Drop det

Erbil Kaya, Robert Hansens forsvarsadvokat, er uenig med anklagemyndigheden og mener ikke, man kan tiltalte skuespilleren for det tredje forhold af hans sigtelse om vold mod ekskæresten
Robert Hansen vandt mange danskeres hjerter med sit skuespil, men de seneste år har ikke været nemme for hverken ham eller hans nærmeste.
Robert Hansen vandt mange danskeres hjerter med sit skuespil, men de seneste år har ikke været nemme for hverken ham eller hans nærmeste.
 Arkivfoto: Niels S. Andersen

LÆS OGSÅ: Det er Robert Hansen tiltalt for

Retten i Frederiksberg er sat, og Robert Hansen sidder klar. Det samme gør dommeren, hans forsvarer og anklagemyndigheden.

Førstnævnte skal bedømme, hvorvidt skuespilleren er skyldig i vold mod ekskæresten Nynne Larsen eller ej.

Anklageren Michella Winther har lige fremlagt, hvorfor hun mener, at sagen om vold i Spanien skal være en del af Robert Hansens tiltale, selv om den er arkiveret i det spanske politi.

Men der ikke er faldet nogen dom i sagen, der i stedet blev arkiveret, da begge parter underskrev et dokument og nægtede at udtale sig.

Sidste år meldte Nynne Larsen altså ekskæresten for vold, og nu mener anklagemyndigheden, at man godt kan tiltalte Robert for det tredje forhold om vold på en ferie i Spanien.

Michella Winther mener nemlig ikke, at der er blevet oprettet en sigtelse mod Robert Hansen i denne sag fra spansk side, og derfor kan dansk politi godt forfølge sagen.

Dybt uenig

Ikke meget overraskende er forsvareren Erbil Kaya uenig med anklagemyndigheden og argumenterer for, at det tredje forhold i sagen mod Robert Hansen droppes.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-07/20210506_gko9899.jpg
Robert Hansen og Nynne Larsen da parret stadig var sammen.
 Foto: Gregers Overvad

– Jeg mener, sagen er blevet lukket og slukket i Spanien.

Forsvaren har desuden læst op fra et retsdokument fra Spanien, der siger, at Robert Hansen ikke skal fængsles i forbindelse med straffesagen – og at sagen skal ankes efter 5–8 dage. Det er den ikke blevet gjort, og derfor mener Erbil Kaya, at sagen er definitivt slut.

Det er altså en meget lovteknisk diskussion, der foregår i retten tirsdag formiddag, og noget kunne da også tyde på, at dagens hovedperson heller ikke er helt med.

Mens hans forsvarer sidder og taler hans sag, kigger Robert med store og undrende øjne på ham. På visse tidspunkter flakker blikket og han kigger op i loftet i stedet.

Sponsoreret indhold