Krimi8. august 2023

Robert Hansen for retten: Tager søsteren med som støtte

Skuespilleren Robert Hansen, der er tiltalt for tre tilfælde af vold, har sin søster med i retten på Frederiksberg
Interview med Robert Hansen i anledning af, at han fylder 40 d. 5. oktober.Tid: 10-11.30 på cafeen Promenaden på Frederiksberg.  Journalist: Camilla, 40959616  Journalist: Camilla Maria Johansen/Se & HørFotograf: Søren Jul Lamberth/Aller Foto&Video
Robert Hansen skal tirsdag og onsdag kæmpe for sin frihed ved Retten på Frederiksberg. Her er han tiltalt for to tilfælde af simpel vold og et tilfælde af grov vold - han anklages blandt andet for at have tæsket sin ekskæreste med en guitar.
 Foto: Søren Jul Lamberth

I dag begynder retssagen mod den tidligere folkekære Robert Hansen, der er tiltalt for tre tilfælde af vold mod ekskæresten Nynne Larsen, hvoraf det ene tilfælde er takseret som grov vold af politiet.

Retssagen er lige så lige gået i gang på Retten i Frederiksberg.

Robert Hansen er til stede i retten med sin forsvarer Erbil Kaya, og en anklager sidder på modsatte side.

På tilhørerrækkerne er det primært journalister, der har fundet sig til rette i retslokalet, men der er dog i hvert fald en kvinde, der er kommet for at støtte Robert Hansen.

Da skuespilleren trådte ind i retslokalet med sin forsvarer var han også sammen med en lyshåret kvinde - nemlig hans søster.

Hun startede med at sætte sig på bagerste række, men lige før retssagen begyndte, flyttede hun sig tættere på sin bror, hvor hun nu holder blikket fast på ham, mens anklageren fra politiet taler.

Du kan følge med i SE og HØRs livedækning lige HER.

Sponsoreret indhold