Krimi12. januar 2023

Robert Hansen skal i retten for grov vold: Nu er datoerne fundet

Voldssagen mod Robert Hansen er nu berammet - den kommer til at køre over halvanden retsdage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Robert Hansen er blevet tiltalt for vold efter hans forhold med Nynne Larsen - men det ville han ikke snakke om på den røde løber.
 Video: Gregers Overvad

Sidste år kom det frem, at den tidligere så folkekære skuespiller Robert Hansen skal en tur i retten.

Her er han tiltalt for to tilfælde af simpel vold og et tilfælde af grov vold.

Voldsepisoderne skete i forbindelse med "Kærlighed ved første hik"-skuespillerens forhold med Nynne Larsen.

Nu er sagen så endeligt berammet.

Den nu 43-årige Robert Hansen skal en tur i Retten på Frederiksberg 21. og 22. februar, oplyser anklagemyndigheden til SE og HØR.

Anden dag er berammet til at vare en halv retsdag, så anklagemyndighederen vurderer altså, at sagen skal behandles over halvanden retsdage.

SE og HØR har tidligere forsøgt at få en kommentar fra Robert Hansen om, hvordan han forholder sig til de alvorlige anklager - dog uden held.

Sådan lyder tiltalerne

Første forhold er begået 16. november 2020 cirka klokken 13 på den falleret skuespillers adresse på Frederiksberg, fremgår det af anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

Nynne Larsen og Robert Hansen dannede par fra september 2020 indtil august 2021 i det, som de fleste nok vil betegne som et stormfuldt forhold.
Nynne Larsen og Robert Hansen dannede par fra september 2020 indtil august 2021 i det, som de fleste nok vil betegne som et stormfuldt forhold.
 Foto: Gregers Overvad

Her skal han have slået offeret adskillige gange i hovedet med en knytnæve, hvilket er blevet takseret til en tiltale om vold.

Men Robert Hansen er også tiltalt for at have begået grov vold.

Det skulle ligeledes være foregået på skuespillerens adresse på Frederiksberg, hvor han ifølge politiet 5. marts sidste år udøvede et legemsangreb af særlig rå, farlig eller brutal karakter.

Her brugte Robert Hansen ifølge politiet en guitar til at tæske sit offer.

Ifølge anklageskriftet slog han adskillige gange sit offer flere steder på kroppen med guitaren, ligesom han én gang slog den forurettede i ansigtet med instrumentet.

Guitaren endte med at gå i stykker under overfaldet.

Tredje voldsepisode, som Robert Hansen er tiltalt for, skal være sket i den spanske by Fuengirola.

Nynne Larsen delte det her billede efter parrets brud i august sidste år. Episoden er nu endt med en tiltale om vold mod Robert Hansen.
Nynne Larsen delte det her billede efter parrets brud i august sidste år. Episoden er nu endt med en tiltale om vold mod Robert Hansen.
 Foto: Privat

Her er Robert Hansen tiltalt for, at han 15. juli 2021 angiveligt slog Nynne Larsen flere gange i ansigtet med en knytnæve, så hun faldt ned på siden, hvorefter han sparkede hende i ribbenene, fremgår det af anklageskriftet.

Robert Hansen var dengang selv ude og kommentere på slagsmålet, der skete under en ferie med hans daværende kæreste Nynne Larsen.

Ifølge skuespilleren var det dog et regulært slagsmål, der opstod mellem ham og Nynne Larsen, udtalte han efter episoden.

Sponsoreret indhold