Krimi 1. oktober 2021

Realitystjerne skyldig i voldtægt: Her er dommen

Dommen over en tidligere realitydeltager er netop faldet i retten i Glostrup
Foto: Ritzau Scanpix

En tidligere realitydeltager er i retten i Glostrup netop blev idømt to år og ni måneders fængsel for en voldtægt. 

Manden, der er i 30'erne, stod stivt iført et armyfarvet Adidassæt i midten af lokalet, da dommeren læste dommen over ham op som også lød på en udvisning af Danmark. 

Anklagemyndigheden mente ellers, at han mindst skulle idømmes tre års fængsel.

- Tiltalte ville klart have sex med hende, og han fortsatte, selvom hun ikke ville. Hun siger nej, han gør det alligevel. Det er voldtægt, sagde anklageren under sin procedure.

Og det var den enige domsmandsret altså enige i, der idømte ham to år og ni måneders fængsel og en udvisning af Danmark. 

Forsvarer Karsten Rifbjerg Erichsen mente, at den tidligere realitydeltager som nægtede sig skyldig, skulle frifindes. Han argumenterede for, at der ikke havde været tale om en voldtægt. 

- Vi har ikke noget tøj, der er revet i stykket, rødme på nakken, rifter eller lignende, sagde forsvareren i sin procedure. 

- Et nej er et nej, sagde dommeren i sin forklaring af dommen og fortalte, at de havde lagt vægt på forurettedes troværdige forklaring af episoden. 

Voldtægten fandt sted 28. maj 2021 imellem klokken 22 og 23.30 på en adresse i Rødovre. Ifølge tv-kendissen var det på hans kærestes adresse.

Her havde den tidligere realitydeltager ifølge anklageskriftet samleje og forsøgt at skaffe sig andet seksuelt forhold end samleje uden at have samtykke til det.

Ifølge anklageskriftet, som han nu er dømt for, tog han "hårdt fat om nakken på hende og forsøgte at få hende til at give sig oralsex. Dernæst rev han tøjet af hende og skubbede hende hen til en sofa, hvor han holdt hende nede og tiltvang sig samleje med hende, selvom hun forsøgte at komme fri og flere gange sagde "stop" og "lad være"".

Hans forsvarer meddelte hurtigt efter, at hans klient ankede dommen til frifindelse. Og dommeren udstrækte navneforbuddet til også at gælde under anken. 

Selv forklarede manden om voldtægten, at der ikke var nogen tvivl om, hvad de to skulle lave da de mødtes den dag i lejligheden i Rødovre.

Om selve episoden i lejligheden forklarede tv-kendissen detaljeret.

- Det er de færreste mennesker, der falder om på ryggen med spredte ben, hvis de ikke har lyst, forklarede han.

- Hun er ikke en lille pige på 14 år, hun kunne godt have gjort modstand, forklarede han og slog fast, at der aldrig blev sagt stop.

Kvinden, som er beskyttet af et navneforbud, anmeldte voldtægten dagen efter. Men allerede kort efter skrev hun til sin veninde, at hun var blevet voldtaget. 

Den unge kvinde afgav forklaring for lukkede døre i retten, SE og HØR er derfor afskrevet fra at beskrive, hvad hun forklarede. 

Retten lagde ved spørgsmålet om udvisning vægt på sagens grove karakter, ligesom realitydeltageren havde haft en stor del af sin opvækst i et land, der er nært beslægtigt med det, som han blev udvist for. 

Manden blev også dømt til at betale 100.000 kroner i erstatning til offeret og sagens omkostninger. 

Sponsoreret indhold