Krimi 1. oktober 2021

Realitystjerne tiltalt for voldtægt: Forklarer sig i retten

En mandlig tv-kendis, der har siddet varetægtsfængslet siden maj, sidder i dag på anklagebænken i Retten i Glostrup tiltalt for voldtægt
Foto: Ritzau Scanpix

En mandlig tidligere realitystjerne forklarer i dag i retten, hvad der ifølge ham skete den 28. maj i år. 

For efter den dag blev han anmeldt for voldtægt og i et grundlovsforhør fængslet. 

Han har siden da siddet bag tremmer, men i dag fik han altså muligheden for at redegøre for, hvad der ifølge ham gik forud. 

I retten mødte han op i et armyfarvet Adidassæt, han havde et mundbind på foran et stort skæg, da han gik ind i retten, men tog det hurtigt af, da han havde taget plads ved siden af sin forsvarer. 

Voldtægten skulle være fundet sted 28. maj 2021 i mellem klokken 22 og 23.30 på en adresse i Rødovre. Ifølge tv-kendissen var det på hans kærestes adresse. 

Her skulle den tidligere realitydeltager ifølge anklageskriftet have haft samleje og forsøgt at skaffe sig andet seksuelt forhold end samleje uden at have samtykke til det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge anklageskriftet tog han "hårdt fat om nakken på hende og forsøgte at få hende til at give sig oralsex. Dernæst rev han tøjet af hende og skubbede hende hen til en sofa, hvor han holdt hende nede og tiltvang sig samleje med hende, selvom hun forsøgte at komme fri og flere gange sagde "stop" og "lad være"".

Og efterfølgende tog han påny angiveligt hårdt fat om kvindens nakke for at forsøge at få hende til at give oralsex.

Den mandlige tv-kendis nægter sig skyldig og går efter en frifindelse. Han forklarede, at der ifølge ham var samtykke til sex den dag. 

Mandens forsvarer forsøgte at få indført dørlukning eller refereatforbud, hvilket dommeren efter pressens protester afviste. Han og kvinden er dog begge beskyttet af et navneforbud, så SE og HØR er afskrevet fra, at beskrive den tidligere realitystjerne nærmere. 

- Vi har kun mødtes, når vi var klar på, at vi skulle hygge, forklarede han på anklageren spørgsmål, om hvad de to oftest lavede, når de var sammen. 

Han og kvinden var i foråret 2019 begyndt at skrive sammen på Instagram. De havde ifølge ham mødtes omkring 10 gange - alle gange var der sket noget seksuelt. 

Om selve episoden i lejligheden forklarede tv-kendissen i detaljer, hvad der skete. 

- Det er de færreste mennesker, der falder på ryggen med spredte ben, hvis de ikke har lyst, forklarede han. 

- Hun er ikke en lille pige på 14 år, hun kunne godt have gjort modstand, forklarede han og slog fast, at der aldrig blev sagt stop. 

- Jeg plejer at beskrive mig selv som en ”humørknepper” – det var blid sex, det var ikke voldsomt på nogen måde, spurgte anklageren om han havde sagt under grundlovsforhøret. 

Både forsvareren og anklageren spurgte manden ind til, om han på nogen måde den aften havde bedt om et blowjob, hvilket han blankt afviste. 

- Det ville da være idiotisk at tvinge nogen til et blowjob, de har jo tænder, svarede han. 

Kvinden, der anmeldte voldtægt og ifølge anklageren allerede kort efter skrev til sin veninde, at hun lige var blevet voldtaget, afgiver forklaring for lukkede døre i retten. 

SE og HØR har derfor ikke mulighed for at beskrive, hvad hun forklarer. 

Bliver realitystjernen dømt skyldig risikerer han en fængselsstraf og en udvisning af Danmark. 

Sponsoreret indhold