Krimi24. april 2019

Realitystjerne efter dom mod ekskæresten: - Jeg frygter at rende ind i ham

Reality-stjernen Fie Krügermeier er lettet over, at der endelig er blevet sat det sidste punktum i sagen mod hendes ekskæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie_k_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Betinget fængsel i 40 dage og samfundstjeneste i 60 dage lød straffen på, da reality-stjernens ekskæreste i dag blev kendt skyldig i vold mod hende.

- Jeg er bare glad for, at der endelig er faldet dom, siger Fie Krügermeier, da SE og HØR fanger hende over telefonen efter retssagen. Hun var ikke selv i retten i dag under domsafsigelsen.

Episoden skete 18. august sidste år i en parkeringskælder i København. Her overfaldt ekskæresten den 26-årige reality-deltager.

Han blev frifundet for at have slået hende med knytnæve, men retten mente, at det var bevist, at han havde slået hende med flad hånd, rusket hende og taget fat om hendes hals i parkeringskælderen i de sene nattetimer tilbage i august sidste år.

Ærgerligt

Og selvom Fie Krügermeier, der er kendt fra 'Paradise Hotel' og 'For Lækker til Love' er lettet, er der alligevel noget der nager.

- Det ville have været rart at få ham ind og sidde, så havde jeg fået lidt fred, siger hun til SE og HØR.

- Det er lidt ærgerligt, at han er på fri fod.

Ekskæresten, der er musiker som sidegeshæft, har igennem hele sagen nægtet sig skyldig, men modtog dommen i byretten i dag.

Selv har han tidligere forklaret, at han var jaloux den aften, og at han havde båret hende ned i parkeringskælderen mod hendes vilje. Han afviste dog, at han på nogen måde havde taget fat i hende.

frygtede for sit liv

Domsmandsretten var ikke enige i dommen over musikeren. Én af dem ville nemlig have ham fuldstændigt frifundet.

Baggrunden for at finde musikeren skyldig var, at de fandt Fie og et vidnes forklaring troværdig.

Under sidste retsdag for tre uger siden, da Fie selv gav forklaring om episoden i p-kælderen, kom det frem, hvordan hun havde frygtet, at hun ikke ville komme derfra i liv.

- Jeg var ret sikker på, at han ville slå mig ihjel. Jeg kunne slet ikke få kontakt til ham, sagde hun dengang i retten.

Og derfor frygter realitystjernen da også, at hun i den kommende tid kommer til at rende ind i den nu dømte ekskæreste - 'slet ikke, hvis han har drukket'.

- Jeg er nok ikke hans yndlingsperson lige nu, siger hun over telefonen.

- Han kunne godt finde på at hoppe på mig.

Musikeren skal udover sin straf også selv betale sagens omkostninger.

null

Sponsoreret indhold