Krimi28. marts 2019

Nu skal reality-stjerne i retten: - Jeg skærer dig i småstykker

Den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager og nuværende deltager i ’For lækker til love' Fie Maria Krügermeier skal i dag vidne mod sin ekskæreste i Københavns Byret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie_k.jpg
 Foto: Thomas Lauersen

I dag skal en sag om vold, trusler og tyveri starte i Københavns Byret. På anklagebænken skal en 26-årig mand tage plads, og i vidneskranken tager den tidligere Paradise-deltager Fie Maria Krügermaier plads.

18. august vil formentlig evigt stå som en frygtelig dag for realitydeltageren Fie Maria Krügermejer, for her gik hendes kæreste amok på hende.

Ifølge anklageskriftet slog den 26-årige mand Fie 'adskillige gange mod hovedet med knyttet og med flad hånd.

Han tog ifølge anklageskriftet også halsgreb på den tidligere paradiso. Efter det voldsomme overfald stjal han angiveligt hendes telefon til en værdi af 3000 kroner og truede hende.

- Jeg skærer dig i småstykker og sender det i en video til din familie, sagde den 26-årige mand ifølge anklageskriftet.

Til Ekstra Bladet oplyser den 26-årige mands advokat, at hans klient nægter sig skyldig.

SE og HØR har talt med Fie Krügermejer og fået lov til at skrive hendes navn, fordi hun ser frem til at sagen er overstået, og håber at hun kan motivere andre til at stå frem, hvis de er udsat for overfald.

"Jeg er meget nervøs for i dag. Men det er mere fordi jeg ikke gider at se ham, og jeg ikke har set ham siden", skriver Fie i en sms til SE og HØR kort før retssagen skal starte.

"Det er dejligt sagen endelig skal for retten, fordi jeg føler, jeg har ventet 100 år på det. Så efter i dag vil jeg bare ligge det bag mig, så godt som jeg nu kan. Og så håber jeg bare det motiverer en masse piger til at stå frem i stedet for at leve i frygt og stilhed, skriver hun videre".

Der forventet at falde dom i sagen i dag. Du kan følge sagen hele dagen på SH.dk

[node:cta:krimi]

Sponsoreret indhold