Krimi24. april 2019

Reality-stjerne frygtede for sit liv: Her er dommen over ekskæresten

Der er netop faldet dom i sagen, hvor en musiker var tiltalt for at have overfaldet reality-stjernen Fie Krügermejer i en parkeringskælder i sommers.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie_k_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Musikeren, som også er reality-deltagerens eks-kæreste, er netop blevet kendt skyldig i voldssagen. Han er blevet idømt en straf på 40 dages betinget fængsel og 60 timers samfundstjeneste.

Han sad stille i retten ved siden af sin forsvarer, da dommen over ham blev læst højt. Det var et uenigt domsmandsret, der fandt ham skyldig, da et af medlemmerne mente, at han skulle frifindes.

Iført et par mørkeblå jeans, en sort sweatshirt, hvor tattoveringerne sneg sig op over kraven og et par sneakers, nikkede han anerkendende, mens dommeren læste grundlaget for dommen op.

Fie Krügermejer selv var ikke dukket op i retten.

Episoden, der nu er afsluttet i byretten, skete 18. august sidste år i en parkeringskælder i København. Her overfaldt ekskæresten den 26-årige reality-deltager.

Ifølge anklageskriftet, som blev læst op i retten, slog han flere gange Fie Krügermejer i hovedet. Og det er han netop blevet kendt skyldig i.

Han blev frifundet for at have slået hende med knytnæve, men retten mente, at det var bevist, at han havde slået hende med flad hånd, rusket hende og taget fat om hendes hals i parkeringskælderen i de sene nattetimer tilbage i august sidste år.

Grundlaget for dommen var både Fie og et vidnes forklaring.

Selv forklarede han også, at han var jaloux den aften, og at han havde båret hende ned i parkeringkælderen mod hendes vilje. Han har igennem hele sagen nægtet sig skyldig og har været beskyttet af et navneforbud, men modtog i dag dommen.

Frygtede for sit liv

Under sidste retsdag for tre uger siden afgav Fie Krügermejer, som er kendt fra ’Paradise Hotel’ og ’For Lækker til Love’, forklaring iført lyse jeans, sneakers og en kort dynejakke.

Med rystende stemme fortalte hun dengang, hvordan hun under episoden i parkeringskælderen frygtede, at hun ikke ville komme derfra i live.

  • - Jeg var ret sikker på, at han ville slå mig ihjel. Jeg kunne slet ikke få kontakt til ham, sagde den 26-årige kvinde i retten i sidste måned.

  • - Et normalt menneske var ikke blevet ved, fortsatte hun.

  • Anklageren i sagen mente, at Fie havde givet en troværdig forklaring, mens forsvareren mente, at 'hun kunne have fundet på det hele for at hævne sig'.

  • Eks-kæresten skal selv betale sagens omkostninger.

Sponsoreret indhold