Krimi3. april 2019

Radio24syv meldt til politiet

En aprilsnar kammede fuldstændig over for den Den Korte Radioavis, da programmets værtinde Kirsten Birgit udgav sig for at være betjent og løj om et dødsfald.
https://imgix.seoghoer.dk/media/scp-article/20150829-135522-4_51mb_-_kopi_0.jpg
 Foto: Aller Media

Folketingsmedlemmet fra Dansk Folkeparti Pia Adelsteen har nu meldt Radio24syv til politiet, efter den morbide aprilsnar.

- Det har jeg gjort her til formiddag, siger hun til DR.

Politikeren fik det fysisk dårligt og fortalte Ekstra Bladet, at hun med egne ord var "virkelig rystet", da hun mandag blev ringet op af en mand, der præsenterede sig som "Carsten Nielsen fra Nordjyllands Politi".

Manden fortalte over telefonen, at en person var afgået ved døden, efter en lastbil var kørt gennem Apora (som er politikerparrets restaurant, og som har fået hug for ikke at have nogen overenskomst).

- Det er ikke rigtigt, lød det fra Pia.

Det var dog heldigvis ikke rigtigt, for Pia Adelsteen var blevet udsat for en aprilsnar begået af satireprogrammet Den Korte Radioavis på Radio24Syv.

Pia Adelsteen fandt bestemt ikke aprilsnaren morson, og mener at den er usædvanlig grov. Og da det er imod loven at udgive dig for at være en politibetjent, har hun altså meldt kanalen til politet.

- Jeg har de sidste to dage været afsindigt rystet, det må jeg sige. Der farer mange ting igennem hovedet på en, når man bliver ringet op af det, man tror, der er politiet og får at vide, at der er sket et dødsfald, siger hun videre til DR.

Indslaget sluttede efter et minut, da Frederik Cilius, der spiller Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, skreg 'aprilsnaaaaar'.

- Den gode nyhed er, at det er hende den hysteriske, der ikke ville arbejde, fordi hun ikke fik løn under sygdom, lød det inden, han/hun afslørede joken.

Over grænsen

Radiochefen Jørgen Ramskov har undskyldt overfor Ekstra Bladet og understreget, at aprilsnaren var langt over grænsen.

Radiokanalen, som gennem en længere periode har kørt en hetz mod DF, der kræver 70 procent af kanalen flyttet væk fra centrum af københavn, har skældt Den Korte Radioavis ud, sendt blomster til Pia Adelsteen og undskyldt.

Også manden bag Kirsten Birgit har sendt en undskyldning afsted til Pia Adelsteen.

Alligevel har hun altså valgt at melde det til politiet.

Du kan selv høre klippet her - telefonopkaldet kommer 37 minutter inde i udsendelsen

null

Sponsoreret indhold