Krimi23. august 2022 (opd. 24. august 2022)

Politiets teori: Kørte cyklist ned med vilje

Midt- og Vestsjællands politi mistænker en bilist for at køre en cyklist ned med vilje. Nu offentliggører de billeder af manden og hans bil

SENESTE: Manden er nu fundet og anholdt

Et billede af både bil og bilist, der mandag påkørte en cyklist i Ringsted og derefter kørte fra stedet, er blevet offentliggjort af Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet havde givet bilisten frem til tirsdag klokken 12.00 til at melde sig selv. Da det ikke er sket, er billederne nu blevet offentliggjort i en efterlysning på Twitter.

- Nu offentliggøres fotos af den bil, der påkørte en cyklist på Vibevej i Ringsted i går og derefter kørte fra stedet. Cyklisten er hårdt kvæstet efter påkørslen, skriver politikredsen.

- Bilen er en ny VW, koksgrå, mindre SUV personbil, som er skadet foran, lyder det på Twitter efterfulgt af et billede af en mand i blå T-shirt, der står ved en cykel. Han taler med føreren af en lille bil.

Det var blandt andet dette billede i umaskeret form, som politiet delte af den nu anholdte mand i bilen.
Det var blandt andet dette billede i umaskeret form, som politiet delte af den nu anholdte mand i bilen.
 Politifoto

Det er manden i den blå T-shirt, der siden blev kørt ned.

I et efterfølgende tweet sender politiet et billede af føreren, der står ud af bilen, mens cyklisten står på asfalten inden påkørslen.

Cyklisten er tirsdag fortsat i kritisk tilstand efter at blive kørt ned med vilje.

Manden, der sad bag rattet i den mindre bil, stak af efter påkørslen.

Det var et skænderi i trafikken, der førte til den bevidste påkørsel af cyklisten på Vibevej.

- Bilisten er tæt på at ramme cyklisten, som så gestikulerer mod ham. Det ender med, at bilisten påkører cyklisten med høj hastighed og derefter kører fra stedet, sagde vagtchef Klaus Krogstrup mandag aften.

Den 45-årige cyklist blev bragt til Rigshospitalet, hvor han behandles for blandt andet kraniebrud.

Sponsoreret indhold