Krimi24. august 2022

Delte billede af mulig flugtbilist: Melder sig selv

Midt- og Vestsjællands Politi nåede at være hjemme hos 25-årig mand i Ringsted, inden han selv dukkede op
Det var blandt andet dette billede i umaskeret form, som politiet delte af den nu anholdte mand i bilen.
Det var blandt andet dette billede i umaskeret form, som politiet delte af den nu anholdte mand i bilen.
 Politifoto

En 25-årig mand fra Ringsted er tirsdag aften selv mødt op på politigården i Roskilde, efter at politiet havde været på hans bopæl i Ringsted og også havde efterlyst ham med billede i forbindelse med påkørslen af en cyklist mandag eftermiddag i Ringsted.

- Han har indfundet sig på politigården klokken 22.25.

- Politiet var bekendt med hans identitet, og han var blevet opmærksom på, at vi ledte efter ham, siger vagtchef Klaus Krogstrup fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 25-årige ventes at blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

Det er tirsdag aften endnu ikke klart, hvad han vil blive sigtet for. Men politiet mener, at det var ham, der mandag eftermiddag med fuldt overlæg påkørte en cyklist på Vibevej i Ringsted.

Tidligere mandag fandt politiet, hvad de mener var den efterlyste bil. Det skete efter henvendelse fra en borger, der reagerede, efter at politiet tirsdag klokken 12 havde offentliggjort billeder af både bilen og bilisten.

- Den har skader på fronten og er med stor sandsynlighed den bil, vi har ledt efter, skrev politiet på Twitter.

Det var et skænderi i trafikken, der mandag førte til den bevidste påkørsel af cyklisten.

- Bilisten er tæt på at ramme cyklisten, som så gestikulerer mod ham. Det ender med, at bilisten påkører cyklisten med høj hastighed og derefter kører fra stedet, sagde vagtchef Klaus Krogstrup mandag aften.

Den 45-årige cyklist blev bragt til Rigshospitalet, hvor han behandles for blandt andet kraniebrud. Han er tirsdag aften stadig i kritisk tilstand.

Sponsoreret indhold