Krimi4. oktober 2023

Politiet i retten: Drabsmænd er flygtet til udlandet

Ifølge politiets efterforskning er to drabsigtede mænd flygtet til udlandet - de er sigtet for at have deltaget i dødeligt overfald på 21-årig mand
Det 21-årige offer blev i første omgang fundet svært tilskadekommen i Brønshøj - senere fandt politiet ud af, at overfaldet havde fundet sted i Helsemosen i Hvidovre.
Det 21-årige offer blev i første omgang fundet svært tilskadekommen i Brønshøj - senere fandt politiet ud af, at overfaldet havde fundet sted i Helsemosen i Hvidovre.
 Foto: Presse-fotos

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en fortrolig mail til patrick@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: 21-årig blev dræbt i brutalt overfald: Yderligere to sigtet for drab

Ifølge politiets anklagemyndighed er to mænd på henholdsvis 20 og 23 lige nu på flugt.

Det er onsdag kommet frem i et grundlovsforhør mod de to mænd, som er sigtet for at have taget del i et voldsomt og dødeligt overfald natten til mandag i Hvidovre.

Det skriver BT, som var til stede under retsmødet.

En 19-årig mand blev mandag fremstillet og varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger for at have deltaget i overfaldet, som endte med at tage livet af den 21-årige mand.

Det brutale overfald skal have fundet sted ved Helsemosen i Hvidovre natten til mandag omkring klokken 00.30.

I første ombæring meldte politiet ud, at offeret var afgået ved døden, men senere viste det sig, at han var blevet alvorligt hjerneskadet efter overfaldet.

Men mandag aften kunne politiet så fortælle, at den unge mand var afgået ved døden af sine omfattende skader.

Under onsdagens grundlovsforhør, hvor de to sigtede blev fremstillet i absentia, kom det frem, at telefonoplysninger fra de to mænds telefoner viser, at de er blevet registreret i Tyskland og De Forenede Arabiske Emirater, skriver BT.

De to mænd er sigtet for drab, sudsidiært vold med døden til følge.

Det brutale overfald skal være blevet begået med slag og spark, ligesom der skal være blevet brugt genstade, lød det i sigtelsen.

Efter overfaldet har den 19-årige fængslede og en af de flygtede angiveligt fragtet den nu dræbte på hospitalet, hvor han blev erklæret hjernedød og senere afgik ved døden.

Ifølge netavisen valgte dommeren at fængsle de to sigtede mænd i absentia, da der er begrundet mistanke om, at de har deltaget i overfaldet.

De to drabssigtede mænd vil nu blive efterlyst internationalt, skriver Københavns Vestegnens Politi i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold