Krimi4. oktober 2023

21-årig blev dræbt i brutalt overfald: Yderligere to sigtet for drab

Mandag blev en 19-årige mand fængslet for at have taget part i dødeligt overfald begået søndag - onsdag fremstiller politiet yderligere to i absentia
Søndag blev en 21-årig mand fundet alvorligt tilskadekommen efter at være blevet udsat for et voldsomt overfald. Onsdag fremstilles to personer i absentia i forbindelse med sagen.
Søndag blev en 21-årig mand fundet alvorligt tilskadekommen efter at være blevet udsat for et voldsomt overfald. Onsdag fremstilles to personer i absentia i forbindelse med sagen.
 Foto: Presse-fotos

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en fortrolig mail til patrick@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: 21-årig erklæret hjernedød: 19-årig sigtet for forsøg på manddrab

Søndag blev en 21-årig mand fundet alvorligt gennembanket og i alvorlig livsfare. Mandag afgik han ved døden.

I den forbindelse blev en 19-årig mand mandag fængslet i foreløbigt fire uger for ifølge politiet at have taget del i det dødelige overfald.

Onsdag fremstiller anklagemyndigheden yderligere to mænd i såkaldt absentia, hvilket vil sige, at de ikke selv er til stede i retten. Årsagen til deres fravær er endnu ukendt.

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med Københavns Vestegns Politi.

Grundlovsforhøret vil blive afholdt ved Retten i Glostrup klokken 11.

Den 21-årige mand blev fundet svært tilskadekommen i Brønshøj natten til mandag. Det er senere kommet frem, at det brutale overfald skal være foregået på Helseholmen i Hvidovre.

Den 19-årige, der allerede er sigtet i sagen, blev anholdt natten til mandag klokken 03.18, og er sigtet for forsøg på manddrab ved på et ukendt tidspunkt i det grønne område omkring Pilestræde i Brønshøj at have overfaldet den 21-årige mand.

Da han mandag blev fremstillet var offeret i sagen endnu ikke afgået ved døden - hvorfor sigtelsen efter alt sandsynlighed ændres til en drabssigtelse.

Sponsoreret indhold