Krimi 10. april 2019

Politiet i KÆMPE brøler: Suspekt-rapper sigtet ved en fejl

Emil Simonsen fra Suspekt er alligevel ikke sigtet for at have overtrådt færdselsloven. Det oplyste politiet ellers tidligere på dagen
Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest

Men nu viser det sig, at politiet var lidt for hurtige til at kaste en sigtelse i retning mod den 39-årige rapper, der bærer det borgerlige navn Emil Simonsen. 

Det fortæller Henriette Døssing, pressekonsulent ved Nordsjællands Politi, til SE og HØR:

- Vi har frafaldet sigtelsen. Det viser sig, at vi har lavet en fejl på stedet.  Lyskrydset var gået i sort, og derfor troede betjentene på stedet, at der var højre vigepligt.

- Derfor blev vedkommende sigtet, men vi har efterfølgende været på stedet igen og kan konstatere, at der ikke var grundlag for sigtelsen. Derfor er den frafaldet, og den 39-årige person er blevet informeret, fortæller Henriette Døssing til SE og HØR.

Ingen kom alvorligt til skade ved ulykken, der ellers var så voldsom, at den ene bil havnede i en hæk.

Populær rap-gruppe

Den populære rap-gruppe består foruden Emil Simonsen også af Andreas Bai Duelund og Rune Rask.

For nogle år siden udgik det fjerde medlem af gruppen Troo.L.S, da han angiveligt havde sex med Emil Simonsens kone.

Gruppen tog allerede form i 1999 og har siden fuldkommen erobret den danske rapscene med sange lige fra 'Kinky Fætter' til 'Proletar'.

Tilbage i 2017 udgav de tre mænd deres sjette plade og spillede landet over i fylde arenaer. Det vidste bankkontoen også, da årsregnskabet en indtægt på fem millioner kroner.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Emil Simonsen, men Ekstra Bladet har været i kontakt med Suspekts pladeselskab, der oplyser, at rapperen har det godt.

 

 

 

 

Sponsoreret indhold