Krimi10. april 2019

Suspekt-rapper i voldsom ulykke

Suspekt-rapperen Emil Simonsen, der nok bedst er kendt som Orgi-E eller Klamfyr, var i går involveret i et slemt biluheld
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sus.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest

Opdateret (kl. 20:18): Emil Simonsen blev fejlagtigt sigtet i sagen.

SE og HØR har onsdag aften talt med Nordsjællands Politi, der fortæller, at politiet begik en fejl ved at sigte rapperen i forbindelse med ulykken.

- Vi har frafaldet sigtelsen. Det viser sig, at vi har lavet en fejl på stedet. Lyskrydset var gået i sort, og derfor troede betjentene på stedet, at der var højre vigepligt. Derfor blev vedkommende sigtet, men vi har efterfølgende været på stedet igen og kan konstatere, at der ikke var grundlag for sigtelsen. Derfor er den frafaldet, og den 39-årige person er blevet informeret, fortæller Henriette Døssing fra Nordsjællands Politi, til SE og HØR.

Den populære rapper fra hiphop-gruppen Suspekt måtte tirsdag se sin store kærlighed totalt smadret.

Det skriver Ekstra Bladet.

Tirsdag omkring frokost kørte to biler nemlig sammen ved Flynderborgvej i Helsingør.

Føreren af den ene meget store og flotte, men nu også temmelig skadede Mercedes, var Suspekt-rapperen Emil Simonsen - bedre kendt som Orgi-E eller Klamfyr.

Den anden bil havnede i rabatten efter det voldsomme sammenstød.

Ingen af de involverede parter er kommet alvorligt til skade, men ifølge Ekstra Bladet råbte mændene. Og Emil Simonsen var tydeligvis påvirket over sin dyre Mercedes tilstand.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Nordsjællands Politi, at der har været en påkørsel i krydset ved Flynderborgvej.

- Part 1 kørte af Flynderborgvej i nordvestgående retning og skulle ligeud gennem krydset, da der skete et sammenstød med part 2, der kørte i sydgående retning af Stukkedamsvej og skulle ligeud i krydset, forklarer politiet.

Men det viser sig, at sammenstødet måske ikke er billisternes skyld.

- Vi fik en anmeldelse klokken 7.50 om, at det pågældende lyskryds var gået i sort.

Det lader til, at forkærligheden for biler har fyldt meget for Orgi-E. Han har tidligere beskrevet den nu totaltskadede Mercedes som hans 'drømmebil'.

- Jeg har en Mercedes 560 SEC, som er en af mine drømmebiler fra jeg var helt lille, sagde han til Vice for et par år siden.

Succesfuld rapgruppe

Den populære rapgruppe består foruden Emil Simonsen af Andreas Bai Duelund og Rune Rask.

For nogle år siden udgik det fjerde medlem af gruppen Troo.L.S, da han angiveligt havde sex med Emil Simonsens kone.

Gruppen tog allerede form i 1999 og har siden fuldkommen erobret den danske rapscene med sange lige fra 'Kinky Fætter' til 'Proletar'.

Tilbage i 2017 udgav de tre mænd deres sjette plade og spillede landet over i fyldte arenaer. Det kunne ses på bankkontoen, da årsregnskabet viste en indtægt på fem millioner kroner.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Emil Simonsen.

Sponsoreret indhold