Krimi12. april 2024

Piger i kritisk tilstand: Nu reagerer far til 10-årig pige

Det er angiveligt tørshampoo, som er årsagen bag gårsdagens eksplosion i Helsinge, mener politiet foreløbigt
Et vindue blev blæst ud under den kraftige eksplosion. Nu fortæller faren til en af de tilskadekomne piger, at hans datter er voldsomt forbrændt.
Et vindue blev blæst ud under den kraftige eksplosion. Nu fortæller faren til en af de tilskadekomne piger, at hans datter er voldsomt forbrændt.
 Foto: Presse-fotos

LÆS OGSÅ: Fire børn i kritisk tilstand efter eksplosion: Her er politiets teori

Fire børn og en voksen kvinde er i kritisk tilstand efter en eksplosion torsdag aften i Helsinge.

I første omgang meldte politiet ud, at de arbejdede ud fra en formodning om, at eksplosionen skyldtes lightergas – de mener nu, at det kan være tørshampoo, som var årsagen.

Nu fortæller en af af de tilskadekomne pigers far om den forfærdelige situation til TV 2.

– Min datter er udenfor livsfare, men forbrændt i ansigtet og på sine hænder. Vi ser formentlig ind i en proces med plastikkirurgi, siger Morten Thorshøj Andersen, som er far til den 10-årige pige, der er kommet til skade.

Det var hans pige, der blev blæst ud af vinduet og derfor fundet på taget, fortalte en nabo tidligere til mediet.

I første omgang lød meldingen, at der var tale om fire tilskadekomne piger – tre på 13 og en på 11 – det viser sig nu, at den ene pige er 10 år gammel.

Samtidig er en 44-årig kvinde, som er mor til den ene pige, også kommet voldsomt til skade.

Faren fortæller samtidig til TV 2, at hans datter har forklaret, at eksplosionen skete da flammen fra en lighter kom for tæt på en dåse med tørshampoo.

Rykkede massivt ud

Nordsjællands Politi fik torsdag aften omkring klokken halv otte en anmeldelse om eksplosionen.

Efterfølgende rykkede politi og redningsmandskab massivt til stedet, hvor fem personer blev fundet hårdt sårede. De blev efterfølgende hastet på hospitalet til behandling.

I første omgang fortalte politiet, at de troede, at eksplosionen skete på baggrund af lightergas – den teori har de siden ændret til tørshampoo.

I alt seks personer kom til skade i forbindelse med eksplosionen – en 43-årig mand, som der hjalp med at få de sårede ud fra rækkehuset, kom lettere til skade.

Eksplosion i Helsinge - fire piger i kritisk tilstand

Sponsoreret indhold