Krimi12. april 2024

Fire børn i kritisk tilstand efter eksplosion: Her er politiets teori

Politiet mente først, at eksplosionen skyldtes lightergas, men natten til fredag ændrede den teori sig
Det var her i rækkehuset i Helsinge, at den voldsomme eksplosion skete.
Det var her i rækkehuset i Helsinge, at den voldsomme eksplosion skete.
 Foto: presse-fotos.dk

Fem personer endte torsdag aften i kritisk tilstand efter de blev ramt af en eksplosion i deres rækkehus i Hesinge.

Først lød teorien, at det var lightergas, der havde været årsag til ulykken, men natten til fredag ændrede den teori sig.

Her oplyste politiet til Ritzau, at de nu arbejer ud fra en hypotese om, at det var tørshampoo der udløste eksplosionen.

TV 2 skriver, at politiet nu arbejder ud fra en teori om, at der blev sat ild til en flaske med tørshampoo med en lighter. Det er dog ikke bekræftet.

I alt blev seks personer ramt i eksplosionen i rækkehuset. Fem af dem er i kritisk tilstand. Der er tale om tre piger på 13 og en på 11 år og en kvinde på 44 år.

De er alle nu indlagt på Rigshospitalet. Fredag morgen er der intet nyt om deres tilstand.

Den sidste person, der kom til skade i eksplosionen, er en 43-årige mand. Det var ham der fredag aften anmeldte eksplosionen og hjalp pigerne ud af huset.

- Jeg ved, der er en mor og en datter, og så er resten formentlig nogle veninder til pigen, sagde vagtchef Flemming Hansen torsdag til Ekstra Bladet.

Politiet opfordrer nu vidner til at kontakte politiet, hvis de har set noget i forbindelse med eksplosionen. Et vindue blev blæst ud ved eksplosionen. Ellers er skaderne på bygningen minimale.

Sponsoreret indhold