Krimi 4. december 2021

Person ramt af skud: I kritisk tilstand

Københavns Politi bekræfter, at en person lørdag er ramt af skud på en vandpibecafé på Åboulevard i København - meldes nu i meget kritisk tilstand
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En "ung mand" er lørdag aften i "meget kritisk tilstand", efter at han er blevet ramt af skud på en vandpibecafé i København.

Det oplyser Rasmus Bernt Skovsgaard, der er politiinspektør hos Københavns Politi, på en pressebriefing omkring klokken 23.15.

Han siger, at den sårede mand er indlagt på Rigshospitalet, og at politiet er ved at få ham identificeret.

Skete foran vidner

Politiet oplyser til Ritzau, at en gerningsmand - som man kan læse et signalement af herunder - er flygtet fra stedet ind i Netto på H.C. Ørstedsvej nær Åboulevard på Frederiksberg efter episoden.

Politiet har udsendt derfor udsendt et overvågningsfoto af den mistænkte:

Det vides ikke, om der er flere gerningsmænd:

3. dag i træk

Det er tredje dag i træk, at der er anmeldelser om skud i københavnsområdet.

Torsdag blev en mand dræbt af skud på Nørrebro. Fredag blev en 17-årig dreng ligeledes dræbt af skud, mens en 15-årig dreng og en 28-årig mand blev sårede i Islev i Rødovre Kommune lidt uden for København, da der blev afgivet skud i en frisørsalon.

Politiet har indtil videre ikke kunnet oplyse, om episoderne har forbindelse til hinanden.

Københavns Politi har dog tidligere oplyst, at den mand, der blev dræbt på Nørrebro, er kendt af politiet "i bandesammenhæng".

Samtidig har Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse fredag anført skudepisoden som én blandt "en række voldelige hændelser i Storkøbenhavn, som vurderes at have relation til rocker- og bandemiljøet".

Lørdag har Michael Hellensberg, der er linjechef i efterforskningen i politikredsen, meddelt til Ritzau, at man arbejder efter flere "hypoteser", og at man "ikke udelukker noget".

Sponsoreret indhold