Krimi29. marts 2023 (opd. 29. marts 2023)

Patrick Nielsen dømt i retten: - Fuck jer, I ødelægger mit liv

Onsdag eftermiddag blev eksbokseren og nuværende Satudarah-rocker Patrick Nielsen blandt andet dømt for at have kørt påvirket af kokain
Eksbokseren Patrick Nielsen var alt andet end glad for pressens tilstedeværelse, da han onsdag eftermiddag blev dømt for flere lovovertrædelser - blandt andet kørsel med euforiserende stoffer i blodet.
Eksbokseren Patrick Nielsen var alt andet end glad for pressens tilstedeværelse, da han onsdag eftermiddag blev dømt for flere lovovertrædelser - blandt andet kørsel med euforiserende stoffer i blodet.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Allerede inden onsdagens retsmøde ved Retten i Glostrup var eksbokseren Patrick Nielsen særdeles utilfreds med pressens tilstedeværelse.

- Fuck jer, I ødelægger mit liv.

- Hvorfor er jeg stadig så fandens spændende, rasede han blandt andet mod den fremmødte presse udenfor retssal 201 inden sagen gik i gang.

Pressen fik derudover hans uforbeholdne mening at vide flere gange, hvor han kaldte dem for diverse bandeord som "møgso" og "svans".

Patrick Nielsens liv i billeder

Satudarah-rockeren var ved dagens retsmøde troppet op med to rockerbrødre, og blev af den ene opfordret til at tage det roligt flere gange.

Da sagen endelig kunne begynde, var det dog med en anderledes og langt bedre opførsel fra Patrick Nielsen.

- Jeg står ved det hele, lød det fra eksbokseren, før anklageren måtte bryde ind og gennemgå hvert enkelt forhold et efter et.

- Kørte bare over

Patrick Nielsen var ved dagens retssag tiltalt for fem færdelsovertrædelser, hvor de mest alvorlige anklager handlede om to episoder, hvor han skulle have kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Desuden var han tiltalt for i to tilfælde at have benyttet sin mobil under kørslen, og for at have kørt over for rødt.

- Jeg overhalede en lastbil, der holdt for rødt, og kørte bare over, forklarede rockeren om episoden, der foregik tilbage i 2020.

Sagens to forhold om at have benyttet sin mobil under kørslen kunne "Vild med dans"-finalisten fra 2011 slet ikke huske.

- Lige meget hvor meget du spørger, så kan jeg altså ikke huske det, når det ligger så langt tilbage, fortalte Patrick Nielsen, der dog mente, at han boede i Tyskland under det ene forhold i 2020.

Hørte om retsmøde på SE og HØR

Da anklageren kom til sagens tredje forhold fra december 2020, hvor politiet mener at rockeren var påvirket af stoffet alprazolam, opstod der lettere forvirring.

- Jeg har fået et tiltalefrafald i e-boks, så derfor forstår jeg det ikke, sagde Patrick Nielsen, der forklarede anklageren, at han kunne sende det efter retsmødet.

Men det skulle han have gjort inden, forklarede anklagemyndighedens repræsentant.

- Ja, men jeg fik at vide, at jeg skulle i retten af SE og HØR, så det har jeg ikke haft tid til, forklarede eksbokseren sig.

Han kunne dog godt huske episoden fra 2020, hvor han ifølge sin egen forklaring fik en hårdhændet behandling af politiet.

- Det kan jeg sagtens huske, for jeg blev omringet af politiet, og blev efterfølgende tævet i detentionen.

- Og så tvang de mig til at tage en blodprøve, lød hans forklaring i retten.

Ifølge blodprøven havde Patrick Nielsen haft for meget af stoffet alprazolam i sin krop til at køre bil, men havde efterfølgende fået fjernet en sigtelse om at have kørt påvirket med alkohol i blodet.

Andet forhold omhandlende kørsel med kokain og det sløvende stof alprazolam i blodet erkendte rockeren blankt.

- Jeg havde været i byen, og stod for tidligt op og valgte at køre, fortalte han om episoden fra februar 2021.

Har fået job efter fængslet

Da anklageren havde gennemgået sagens fem forhold blev det tid til anklagemyndighedens strafpåstand.

Patrick Nielsen blev i december 2021 dømt for vold, og dagens sag skulle i princippet derfor have været behandlet samtidig. Af den grund nedlagde anklagemyndigheden udelukkende en påstand om bøde på 15.000 kroner og frakendelse af kørekortet i fem et halvt år til rockeren - og ingen fængselsstraf.

Som vanligt havde den tiltalte dog mulighed for at komme med sidste ord i sagen.

- Jeg har taget mig sammen efter jeg kom ud fra fængslet og har fået mig et job.

- Så jeg håber bare, at straffen ikke bliver alt for overdrevet,

Skyldig og frifundet

Det tog ikke dagens dommer mange sekunder at komme med den foreløbige dom.

Patrick Nielsen blev herefter dømt efter anklageskriftet i forhold 1, 3 og 4, men frifundet for sagens to øvrige forhold, hvor eksbokseren var beskyldt for at have benyttet en mobil under kørslen af sin bil.

Satudarah-rockeren blev samtidig frakendt retten til at køre bil i fem et halvt år - men fra 11. marts 2021, hvor han fik frataget sit kørekort af politiet.

Bøden på 12.500 frafaldt dommeren.

- Du skal lige snakke med en advokat først, før du gør noget, lød rådet fra en af rockerbrødrene på tilhørerrækken.

Patrick Nielsen har nu 14 dage til at beslutte sig for, om han vil anke eller modtage dommen.

De tre rockere forlod efterfølgende retten, hvor et kendt ansigt tog imod dem på parkeringspladsen. Her stod rapperen A'Typisk, med det borgerlige navn Amin Kevlarn nemlig og tog imod sine rockerbrødre.

Sponsoreret indhold