Krimi28. marts 2023

Patrick Nielsen tiltalt: Kørte med kokain i blodet

Den voldsdømte rocker Patrick Nielsen skal onsdag møde i retten for en række færdselsforhold
Patrick Nielsens forvandling fra lovende boksestjerne til voldsdømt bokser er slående 
Patrick Nielsens forvandling fra lovende boksestjerne til voldsdømt bokser er slående
 Foto: Dan Mariegaard

Den tidligere realitydeltager, men nu Satudarah-rocker Patrick Nielsen, der for tiden mest flexer med musklerne på Instagram, skal onsdag stå skoleret i Retten i Glostrup.

I hvert fald har anklagemyndigheden hos Københavns Vestegns Politi rejst tiltale om fem færdselsovertrædelser. Det fremgår af anklageskriftet som SE og HØR har fået aktindsigt i.

Ifølge anklageskriftet var den i dag 32-årige Patrick påvirket af stoffer, da han 27. december 2020 omkring klokken 02.30 kom kørende ad Enighedsvej i Albertslund.

Ifølge anklageskriftet ”efter at have indtaget det bevidsthedspåvirkende stof alprazolam, som er klassificeret som farlig for færdselssikkerhed, og som ikke er indtaget i henhold til lovlig recept”.

Det samme skete et par måneder senere, da han 11. februar 2021 klokken 07.35 bliver stoppet i Haslev. Her er rockeren ifølge anklageskriftet påvirket af både alprazolam og kokain.

Han er også tiltalt for i august 2020 at have kørt overfor rødt i Glostrup og i december samme år have brugt sin telefon, mens han kom kørende ad Roskildevej i krydset mod Vridsløsevej i Albertslund. Telefonkørslen gentog sig ifølge politiet igen i marts 2021, hvor han kom kørende af Nordre Ringvej i Glostrup.

Anklagemyndigheden går efter at frakende Patrick Nielsen sit kørekort.

Det er uvist, hvordan den tidligere "Vild med dans"-bokser forholder sig til tiltalen. SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Patrick Nielsen.

Den fallerede sportsstjerne er ikke uvant med at tage plads på anklagebænken. I december 2021 blev han idømt et års fængsel for grov vold og trusler mod sin ekskæreste og moren til sine to børn.

Hun blev indlagt i kritisk tilstand på hospitalet efter overfaldet. Engang troppede Patrick Nielsen op på den ene røde løber efter den anden, men for øjnene af familien Danmark, der engang skattede ham højt, skete den absolutte detour for den engang så dygtige sportsmand.

Sponsoreret indhold