Krimi2. maj 2024

Nye detaljer fra sværdangrebet i London: Hun havde nær mistet hånden

En kvindelig betjent mistede næsten sin ene hånd, da en 36-årig mand tidligere på ugen gik amok med et sværd i London. Angrebet kostede en 14-årig skoledreng livet
Blodige scener i London efter tirsdagens angreb.
Blodige scener i London efter tirsdagens angreb.
 Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt: Mand råbte dette, mens han slog 14-årig ihjel i London

Flere uhyggelige detaljer er dukket op, efter en 36-årig mand tirsdag fik amok med et sværd i London.

Nu er det således kommet frem, at et af de tilskadekomne har været overordentlig tæt på at miste sin ene hånd i angrebet.

Det skriver lokalmediet LBC Radio.

Offeret er en kvindelig betjent, der forsøgte at overmande gerningsmanden, da han gik amok. Undervejs blev hun ramt af sværdet på så voldsom vis, at hun altså nær havde mistet sin hånd.

– Jeg snakkede med familie og kolleger til den kvindelige betjente, så har en meget skadet arm, frygtelig skadet. Kirurgerne tilbragte mange, mange timer på faktisk at sætte armen på igen, udtaler Sir Mark Rowley fra det såkaldte Metropolitan Police.

Han tilføjer, at der går længe, før kvinden er rask igen:

– Det bliver uden tvivl en lang rejse tilbage.

Den 36-årige mand ramte flere med sværdet, da han gik amok ved den såkaldte Hainault-metrostation i det østlige London. Foruden at såre blev en blot 14-årig skoledreng også ramt. Han døde desværre af sine kvæstelser.

Gerningsmanden blev pågrebet 22 minutter efter det første alarmopkald. Han er nu indlagt på et hospital.

Politiet efterforsker fortsat sagen og siger på nuværende tidspunkt, at det er for tidligt at spekulere i et eventuelt motiv.

Sponsoreret indhold