Krimi1. maj 2024

Uhyggeligt: Mand råbte dette, mens han slog 14-årig ihjel i London

Gerningsmanden, der tirsdag gik amok med et sværd i London, råbte og skreg, mens han slog en 14-årig dreng ihjel og sårede flere andre
Den formodede gerningsmand blev fanget på et dørkamera ved et hus.
Den formodede gerningsmand blev fanget på et dørkamera ved et hus.
 Foto: Pa/PA Images/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: 14-årig dreng er død efter overfald med sværd i metro i London

Uhyggelige scener udspillede sig tirsdag i London, da en mand pludselig gik amok med et sværd. Manden nåede at dræbe en blot 14-årig dreng, der var på vej i skole, samt såre fire andre, før det lykkedes politiet at pågribe manden.

Nu er der så dukket flere oplysninger op om gerningsmanden – og ikke mindst hvad han råbte, mens han gik rundt ved den såkaldte Hainault-metrostation i det østlige London.

Vidner fortæller til det britiske medie Mirror, at gerningsmanden råbte ”Tror du på Gud”, mens han slog vildt omkring sig med sværdet.

Andre vidner fortæller, at gerningsmanden – der var klædt i en gul sweatshirt – virkede ustabil og psykisk syg. Sikkert er det da også, at han uden varsel angreb forbipasserende med sit sværd.

Foruden den 14-årige, der altså døde, blev to betjente også såret, da de forsøgte at stoppe gerningsmanden.

Manden, der er identificeret som en 36-årig, blev pågrebet 22 minutter efter det første alarmopkald. Han er nu indlagt på et hospital.

Politiet efterforsker fortsat sagen og siger på nuværende tidspunkt, at det er for tidligt at spekulere i et eventuelt motiv.

Sponsoreret indhold