Nybagt far: "Det er IKKE mit barn - du har været mig utro!!"

(Arkivfoto: MEGA)

En kvinde blev efterladt i lige dele chok og sorg, efter hendes mand forlod hende på hospitalet – kort efter hun havde født deres fælles barn.

Den rasende mand var nemlig overbevist om, at han ikke var far til barnet, men at hun havde været ham utro.

Nu fortæller kvinden så sin utrolige historie på det sociale medie Reddit, hvor hun i samme ombæring spørger, om hun skal tilgive sin mand og tage ham tilbage – for nu vil han nemlig gerne være sammen med hende og barnet igen.

Kvinden indleder med at fortælle, at hun for seks måneder siden fødte en datter, og at hun havde regnet med, at det ville blive det lykkeligste øjeblik.

- Da min datter blev født, var hendes hud meget mørk, og det lignede, at hun kunne have haft en forælder, der havde afrikanske gener i sig. Min mand Jim (falsk navn) blev rasende og beskyldte mig for at have været ham utro og forlod mig lige dér.

- Han fortalte alle på begge sider af familien, hvad der var sket, skrev opslag på de sociale medier og ville skilles. Hans familie og en del af vores venner ringede til mig og fortalte, hvor kede af det de var, og de kaldte mig grimme navne, fortæller kvinden.

Hun var ude af stand til at overbevise sin mand og de andre om, at de var forkerte på den.

Manden var far til barnet, og hun havde ikke været ham utro.

- Gennem det hele fastholdt jeg min uskyld. Jim nægtede at hente mig på hospitalet, han smed mine ting ud på græsplænen, og han skiftede låsen, så jeg måtte overnatte hos mine forældre, fortæller den rystede kvinde.

- Ugerne gik, og Jim nægtede at tale direkte med mig, og han spurgte på intet tidspunkt ind til vores barn. Til slut gik han med til at få lavet en faderskabstest, der viste, at han 100 procent var faderen. Ingen kunne forstå det, og der blev lavet en ny, og Jim er faderen. På nogenlunde samme tid lavede en i Jims familie en stamtavletest, der viste, at der var omkring 30 procent afrikansk afstamning i familien, forklarer kvinden på Reddit.

Nu ville hendes engang så forsmåede ægtemand gerne have hende tilbage.

Han har undskyldt og indrømmet, at han gik for langt ved at udstille hende på de sociale medier, smide hendes ting ud og ignorere hende og den nyfødte datter.

- Jeg kan ikke slette de forfærdelige ting, som han sagde og gjorde. Jim har bønfaldt om tilgivelse.

- Han har spurgt, om jeg stadig elsker ham, og jeg indrømmede, at han viste mig sin værste side, og at jeg ikke ved, om jeg kan leve med det. Jeg vil ikke være ond, men det er sådan, jeg har det. Min søster foreslog parterapi, men jeg føler ikke, jeg skal fikse noget, jeg ikke selv har ødelagt.

- Jeg har aldrig været ham utro og er 100 procent uskyldig i alt det her, skriver kvinden, inden hun til slut spørger:

- Er det mig, der er en idiot for ikke at give Jim en chance mere?

Deltag i debatten herunder.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close