Krimi24. april 2021

Ny udmelding fra Madeleine McCanns forældre: - Vi tror stadig på mirakler

Maddies forældre har ikke opgivet håbet om at finde datteren i live
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er snart 14 år siden, den dengang kun treårige Madeleine McCann forvandt sporløst på en familieferie i Praia da Luz i Portugal.

I mellemtiden er hele verden kommet på fornavn – for ikke at sige øgenavn – med lille ”Maddie”, hvis skæbne fortsat er et stort mysterium.

Sidste sommer blev en tysk mand, den 43-årige Christian B, pågrebet af politiet under den mistanke, at han skulle stå bag hendes forsvinden. Mens han sidder i fængsel for en narkotikadom i Kiel, tror politiet på, at han vil blive tiltalt i løbet af 2021.

Det skriver Dagbladet.no.

Lige siden den skæbnesvangre nat den 3. maj 2007 har Maddies forældre, Kate og Gerry McCann, holdt fast i troen på, at deres datter stadig er i live.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20200604-152350-l-1920x1549we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

"Don't give up on me" lyder forældrenes budskab - i 14 år har de ikke opgivet håbet om at finde datteren (Foto: Ritzau Scanpix)

Det håb er efter alt at dømme endnu ikke slukket, selvom 14 år er gået.

I deres seneste opdatering på den officielle facebook-side skriver de:

- Ikke meget nyt at melde. Vi vil gerne sende en varm tak til alle, der står ved vores side. Vi tror stadig på mirakler.

Troen på mirakler findes altså hos parret endnu - dette til trods for, at efterforskere og tysk anklagemyndighed har udtalt, at de slet ikke er i tvivl om, at lille Maddie er død.

Vigtig ledetråd

Ovenpå politiets mistanke mod den 43-årige tysker, udtalte forældrene gennem deres talsperson Clarence Mitchell, at de nye oplysninger og pågribelsen af manden var ”en vigtig udvikling”.

- Det virker til at være den vigtigste ledetråd, politiet har fået siden Madeleine forsvandt for 13 år siden, lød det.

Politiet, der blankt har erkendt, at de ikke har nogle fysiske beviser i form af et lig, har tidligere afsløret, at de har gjort hårrejsende fund hos den mistænkte mand.

Han har i øvrigt flere tidligere domme for pædofili, voldtægt og narkosmugling bag sig, og i perioden mellem 1995 og 2007 befandt han sig på Algarve-kysten i Portugal – tæt på det sted, hvor Maddie sidst blev set i live.

Sponsoreret indhold