Krimi16. juni 2020

Tysk anklagemyndighed: Madeleine McCann ER død

Ifølge den tysk anklagemyndighed er den forsvundne Madeleine "Maddie" McCann død. Det har de oplyst i et brev til hendes forældre, Kate og Gerry McCann. Rettelse: Maddies forældre - Kate og Gerry - McCann oplyser ved middagstid, at de IKKE har modtaget det påståede brev fra den tyske anklagemyndighed.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rettelse: Maddies forældre - Kate og Gerry - McCann oplyser ved middagstid, at de IKKE har modtaget det påståede brev fra den tyske anklagemyndighed. Du kan læse den historie her.

Madeleine "Maddie" McCann, der på mystisk vis forsvandt under en ferie med sine forældre i Portugal i maj 2007, ER død.

Det har den tyske anklagemyndighed netop bekræftet overfor hendes forældre, Kate og Gerry McCann.

Det skriver flere britiske medier, herunder Metro.

Den tyske anklagemyndighed er kommet med oplysningen i et brev, som de har sendt til den britiske piges forældre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-06-16_kl._06.57.57.png
 (Foto: MEGA)

Forsiden af den britiske avis The Sun tirsdag den 16. juni 2020. Foto: MEGA

Heri skriver de tyske efterforskere, at de er sikre på, at en tysk mistænkt - den 43-årige Christian Brueckner - kidnappede og dræbte den dengang 3-årige pige 3. maj 2007, mens hun var på ferie med sine forældre i Praia da Luz i Portugal.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/christian_b.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er denne 43-årige tysker, som politiet mistænker for at stå bag Maddies forsvinden. Foto: MEGA

De tyske efterforskere - der har kulegravet sagen og den mistænkte - skriver videre, at de ved, hvordan den lille pige blev dræbt.

De skriver dog også, at det er en oplysning, som de vil holde tæt ind til kroppen for at sikre, at den videre efterforskning - og sagen mod Christian Brueckner ikke bliver svækket.

- Vi har skrevet til McCann for at fortælle dem, at Madeleine er død og forklaret, at vi simpelthen ikke kan oplyse, hvad vores beviser i sagen er. Vi har konkrete beviser på, at vores mistænkte dræbte hende, fortæller Hans Christian Wolters ifølge det britiske medie Metro.

- Vi forstår smerten

Den tyske efterforsker tilføjer, at de britiske efterforskere også er blevet informeret om den seneste udvikling.

- Vi har delt resultatet af efterforskningen med dem, men ikke alle detaljer er blevet videregivet til Scotland Yard, oplyser Hans Christian Wolters ifølge det britiske medie.

Han tilføjer også, at han sympatiserer med Maddies forældre, der de sidste 13 år har levet med håbet om, at deres datter stadig var i live.

- Vi forstår den smerte, forældrene har, og at de ønsker forløsning, men det er bedre for dem, at vi får en tydelig afslutning på sagen. Der er intet realistisk håb om, at hun er i live. Jeg forstår godt, at forældrene først vil forstå, at hun er død, når de ser liget af hende, fortæller han videre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/maddie_f.jpg
 (Foto: Privat)

Det sidste foto taget af Maddie viser hende sammen med sin far Gerry og sin søster Amelie. Foto: MEGA

De tyske efterforskere har ikke oplyst, om de er ved at spore sig ind på, hvor liget af hende kan være placeret.

Det er ikke mange uger siden, det kom frem, at efterforskerne mistænkte den 43-årige tysker for at stå bag pigens forsvinden.

Han er dømt pædofil og har flere alvorlige sexovergreb begået mod små børn på samvittigheden. Desuden befandt han sig i området i Praia da Luz, hvor Maddie forsvandt fra forældrenes ferielejlighed om aftenen den 3. maj 2007.

Vidste, Maddie var alene

Så sent som sidste uge kom det frem, at Christian Brueckner formentlig var blevet tippet om, at Maddie ville være alene hjemme den skæbnesvangre aften.

En hotelansat på Ocean Club, hvor familien McCann-boede, fortalte angiveligt den 43-årige mistænkte, at Maddies forældre, Kate og Gerry McCann, ikke ville være hjemme – og at det derfor ville være let at bryde ind i familiens lejlighed 5A.

Det er tidligere kommet frem, at Christian Brueckner – foruden flere domme for sexovergreb på små piger – har begået talrige indbrud.

Oplysningen om at forældrene ikke var hjemme den skæbnesvangre aften – men at de i stedet spiste tapas med nogle venner på en restaurant omkring 50 meter fra lejligheden – var blevet efterladt i hotellets reception af receptionisten.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/lejligheden.jpg
 (Foto: MEGA)

Familien boede i lejlighed 5A, der ligger i stueetagen. Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/kate_og_gerry_mccann_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Kate og Gerry McCann fotograferet 6. maj 2007 - tre dage efter deres datter forsvandt. Foto: MEGA

Vedkommende havde – enten planlagt eller ved et uheld – efterladt sedlen, hvorpå der stod, at Kate og Gerry McCann havde reserveret bord omkring klokken 20.30 på tapas-restauranten.

Denne oplysning blev ifølge det portugisiske medie videregivet til tyske Christian Brueckner, der på gerningstidspunktet boede i en gammel VW-autocamper i området.

Desuden mener det portugisiske medie også at vide, at den hotelansatte havde Christian Brueckners telefonnummer under sine kontakter på mobilen.

Det er dog ikke oplysninger, som politiet har kommenteret.

Mystisk opkald

Politiet har dog valgt at offentliggøre, at Christian Brueckner havde et omkring 30 minutter langt opkald 3. maj 2007 – kort før at Maddie forsvandt fra sin seng. Politiet beder derfor alle om at stå frem, hvis de har oplysninger om, hvem Christian Brueckner talte i telefon med den pågældende dag.

Ifølge det portugisiske medie antyder de nye oplysninger i sagen, at Christian Brueckner havde planlagt at begå indbrud i familiens ferielejlighed.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/seddel_i_praia_da_luz.jpg
 (Foto: MEGA)

Overalt i den portugisiske ferieby Praia da Luz hang der sedler om forsvundne Maddie. Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/maddie_mccann1.jpg

Maddie var bare tre år, da hun forsvandt i 2007. Foto: MEGA

Om han vidste – eller blev overrasket over at finde – Maddie og hendes to tvilling-søskende i lejligheden, vides ikke. Men fakta er, at Maddie forsvandt fra lejligheden mellem klokken 21 og 22.

For nogle uger siden bekendtgjorde tysk politi, at de efterforsker den 43-årige tysker i forbindelse med sagen. Og i dag er det så kommet frem, at de allerede har oplyst til Maddies forældre, at hun er død.

Christian Brueckner afsoner lige nu en syv år lang fængselsdom for en voldtægt af en 72-årig amerikansk kvinde begået i 2005.

Sponsoreret indhold