Krimi 10. august

Nu har Brøndby-fan meldt sig selv: Stjal trøje fra FCK-fan

Episoden blev filmet og delt kraftigt på sociale medier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se den dramatiske situation her.

Privatfoto

Efter en meget omtalt episode i et S-tog, hvor en tilhænger af FCK blev tvunget til at tage sin trøje af, har gerningsmanden meldt sig selv.

Det oplyser Københavns Politi onsdag aften.

Den pågældende risikerer at skulle tilbringe en tid i Vestre Fængsel. Torsdag vil han blive fremstillet for en dommer i et grundlovsforhør, oplyser politiet, og det kan altså ende med frihedsberøvelse.

På Twitter skriver politiet, at han "klargøres til fremstilling".

Tidligere har politiet vurderet, at der var tale om en form for røveri, da Brøndby-tilhængeren truede den unge til at tage sin FCK-trøje af. Trøjen skulle brændes, lød det.

Hændelsen udspillede sig i et S-tog ovenpå kampen mellem FCK og Brøndby i Parken søndag. Episoden blev filmet, og optagelsen kom hurtigt ud på sociale medier.

Muligvis er der flere ofre i sagen, har politiet tidligere antydet.

Også på andre måder gjorde tilhængere af Brøndby sig bemærket i forbindelse med kampen. Nogle gik til angreb på politiet, og Københavns Hovedbanegård blev kortvarigt evakueret som følge af kanonslag.

En leder i Københavns Politi har tidligere onsdag talt om en "meget aggressiv adfærd" fra nogle tilhængere af Brøndby. Ofre var ud over betjente og tilfældige FCK-fans også sikkerhedspersonale.

SE og HØR har været i kontakt med en anden ung mand, der også fik stjålet sin trøje. Læs, hvordan han oplevede hele episoden her. 

Sponsoreret indhold